onsdag 16 februari 2011

FÄRGA HÅRET

Hayden Panettiere som "readhead" på ELLE-galan


Hej och skönt med lite mildare väder idag!


Jag önskar att jag vore lite tuffare när det gäller mitt hår men jag har verkligen sett likadan ut hela livet. Jag toppar håret och gör lite ljusa slingor ibland. Så himla tråkigt inga förändringar med roliga färgningar här inte. Hayden blev superfin från blondie till rödhårig. Läste att hennes frisör hade gjort förvandlingen på Grand Hotel med vit heltäckningsmatta under som så klart behövdes bytas ut efter det. Badrum är annars ett bra alternativ vid hårfärgning.....har jag hört.

Det börjar bli dags snart för ett besök hos frissan för min egen del så jag får väl klura lite på det här. Verkar lite "medelålderskris" att börja med radikala förändringar just nu.

Eftersom jag är långhårig skulle jag säkert kunna fixa till jättesnygga håruppsättningar.....om jag bara hade tiiiiiiiid!!!

Ps. Däremot har det skett en förvandlig i köket utan dess like, ska fota och visa er snart när chocken lagt sig lite Ds.

4 kommentarer:

 1. Gör något radikalt! Håret växer ut igen eller så går det färga om. Man vet aldrig kanske blir skit bra!

  Ha en trevlig kväll!
  / kia

  Ps. Jätte fina bilder från din promenad tidigare.

  SvaraRadera
 2. Testa en toning som tvättas ur. Det kan vara kul. Jag har också långt hår och har i två dagar funderar på att klippa kortare...men det känns radikalt.

  SvaraRadera
 3. Jag måste nog också erkänna att jag är lite feg på det här med hårfärg. För många år sedan färgade jag det lite röd aktigt men det kändes väldigt ovant och det passade inte alls ihop med mina övriga färger.

  Men det växer ut igen så det är helt värt att prova.
  Jag är superspänd på och se vad som hänt i köket ;-)
  //Carina

  SvaraRadera
 4. Go for it!
  Klart du vågar:)

  Medelålderskriser kommer och går... och det får vi väl stå för!

  Lycka till, kram

  SvaraRadera