fredag 8 juli 2011

BÄSTA SOMMARVÄDRET






Vilken underbar värme, svensk sommar när den är som bäst så det är bara att passa på och njuta så länge den varar. Jordborren går på högvarv och vi med, kanske inte den bästa kombon med utomhusarbete och medelhavsvärme men vi svalkar av oss så gott vi kan med massor av vatten och läskande vattenmelon. Vi har kommit underfund med att en blåglittrig pool inte hade varit helt fel de här dagarna så nu ändrar vi byggplanerna, en pool får det bli. Den som jobbar mest på semestern innan han dör - vinner! Bara så ni vet!!!





Dagens skörd från jordgubbslandet.



Jordgubbarna står fortfarande kvar i kylen, det får bli morgondagens frukost. Vi blev istället bjudna på blåbärspaj hos grannarna efter maten. Jag måste också ut i skogen och plocka blåbär det finns massor nu och jag lovar att ta på mig lite bättre skor än flip flops den här gången. Hälen blev bättre under gårdagen så jag uteslöt infektion (på egen hand) och hoppas att jag har rätt. I dag kan jag till och med stödja på foten så det går åt rätt håll och tack snälla för er omtanke.



Ha nu en riktigt skön sommarkväll!



KRAM

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att foten är på bättringsvägen. Fötterna som vi så väl behöver, mest hela tiden.

    Idag har vi ännu en solig dag framför oss. Lovley!

    Ha det fint

    SvaraRadera
  2. Det ser otroligt läskande ut med vattenmelon!
    Ååhh, en pool står högt upp på min önskelista men om det ska kunna infrias så behöver vi även byta hus och det känns som en ganska stor apparat bara för en pool...
    Ha en skön helg!
    Kram
    Carina

    SvaraRadera