lördag 9 juli 2011

GODMORGON

Frukost inomhus idag (orkar inte med värmen längre.....ha ha ha): Vattenmelon, röda vinbär och youghurt med valnötter & honung. Jordgubbarna får vänta till lunch.Hej!Fortsatt soligt & varmt och nu börjar man till och med få en fin liten solbränna. I natt har det regnat också och jag plockade inte undan någonting ute, min Sköna Hem tidning låg kvar ute och är nu ganska bucklig och svårläst.


....och så här blir det det alltid när man sätter sig ner och ska läsa. Fröken Penny tycker jag ska rikta lite mer uppmärksamhet på henne istället.

Fina bilder ur senaste Sköna Hem. En härlig lummig trädgård helt i min smak

Bilderna är tagna hemma hos Julia med bloggen Julias vita drömmar hon har även en egen webbbutik fylld med fina saker från b.la. Housedoctor, Himla och Tine K - butiken hittar ni här.Nej, nu ska jag åka till Ica Maxi och fylla på matförrådet!
Ha en fin lördag!


KRAM

7 kommentarer:

 1. Jag troddde katten varit ute i regnet och låg på tork på tidningen;)

  Smarrig rabarberefterrätt..

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hihi, förstår precis det där med värmen :D Såg också att nya numret av Sköna hem är ute men glömde köpa.. Kanske något för en lat söndag!

  Kram, kram

  SvaraRadera
 3. Vad det är mysigt att bläddra i tidningar av detta slag, det gillar jag :-)

  SvaraRadera
 4. SUCK! Det är så tråkigt att glömma att ta in på kvällen.
  Jag har precis burit in alla dynor och kuddar och lagt dem i hammocken och sedan dragit överdraget över den. Det är vår förvaring och det fungerar perfekt :-)

  SvaraRadera
 5. Mysigt med tidningar kan man inte få för många av kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Tack snälla! Känns jätte roligt! :-)
  Det måste du absolut göra, ger den mina varmaste rekommendationer liksom all annan mat där!

  Trevlig blogg med fina bilder!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 7. Hej du!
  Så roligt att du hittade mig, således hittade jag också din fina blogg! Köpte igår precis samma sjögräsmatta som du har igår, har den framför ytterdörren! Nej, nu skall jag kila ut i solen igen, kommer och "plundrar" genom din blogg då det blir svalare!
  Ha det skönt i sommarvärmen!

  SvaraRadera