måndag 11 juli 2011

LÅG SEMESTERHUMOR


Mina fötter behöver akut omvårdnad. Många dagar barfota alt. i flipflops har satt sina spår. Ska kika runt om jag kan hitta nåt ställe i krokarna som inte har semesterstängt annars får det bli i storstaden nästa vecka när jag börjat jobba.


Mamma & mormor har åkt hem nu så friden har lagt sig över BBQ Village. Nejdå jag bara skojade, vi har haft det sååå mysigt ätit mina goda bläbär & citron Mazariner som jag bakade innan de kom. Mormor har löst alla svåra ord i mina korsord så nu kan jag förhoppningsvis fixa resten själv. Mamma har rensat ogräs mellan stenplattorna vid entren så nu ser det ut som inomhusklinkers. Som tack för hjälpen bjöd vi på krämig risotto & vitlöksstekt scampi till middag.Tidigare idag var vi hos veterinären med våran katt Penny för den årliga årliga kontrollen. Efter 30 minuters låååång väntan i undersökningsrummet (och vi hade ändå bokat en tid) somnade Penny i kattburen. Malin och jag hade inte någonstans att sova så vi spårade ur helt. Låg humornivå, jag vet men det bjuder jag på idag.

Kommer ni ihåg Magnus & Brasse (70-talets barnprogram number uno) och Brasse's "Lattjo-Lajban-Låda" = en ska bort! Nu leker vi den fast ni ska gissa vad som fick följa med hem från veterinären. Var det Otoskop, gummihandskar, tratt eller blöja?Nu lite nattsömn på det här!3 kommentarer:

 1. Tratten :-)

  Vad härligt med lite humor sådär en måndag :-)

  Fotriktiga skor är nog bäst är jag rädd....

  Ha det fint

  SvaraRadera
 2. Du, fick följa med hem..
  Kör lite peel o skrap så blir du som ny om fossingarna igen.

  Kram

  SvaraRadera
 3. ha ha man måste få ha lite kul : ) kram en med spruckna hälar i Helsingborg Sofia

  SvaraRadera