söndag 10 juli 2011

MORS LILLA OLLE...


Hej!


Idag blev det en tur i skogen på blåbärsjakt och ibland fick man också en skymt av solen genom alla täta grenar.Det fanns massor att plocka men jag gav upp efter en ynka liter. En drös med irriterande blodtörstande myggor var ute efter mig. De jobbar tydligen dagtid i skogen och kvällstid hemma vid min altan, schemalagt blodsugeri med andra ord.


I morgon kommer mamma och mormor på besök så då ska de få lite fikabröd med bläbärs"touch".Alana Rua som har Brasilien's populäraste blogg. Bild lånad från Aftonbladet.


Nu när ni tröttnat på mitt blåbärssnack kan ni alltid kika in på den här söta tjejens blogg. Hon har en superskön stil och visar jättefina bilder. Titta & njut och kan ni spanska får ni naturligtvis läsa också.


Ha en riktigt skön kväll!


KRAM


5 kommentarer:

 1. Åhhh vad gott med blåbär : ) tack för tipset om bloggen ska spana in den kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Mmm. Blåbär är gott, men mygg är inte lika kul... Min nya fina tavla har jag köpt på NK i Stockholm. Den heter 2010 guide to New York och kan även köpas på artilleriet.se. Där kallar de den för 2010 guide to Manhattan, men det är nog fel namn... jag har den stora varianten. Älskar den :) Tack för titten hos mig.
  Kram Ulrica

  SvaraRadera
 3. Glömde skriva vad konstnären heter...David Ehrenstråle är det om du är intresserad :)
  / Ulrica

  SvaraRadera
 4. Saknar dig stumpan! nu kan du göra en god blåbärs smoothie :) jag har blivit helt hooked på dessa http://www.blueberrylifestyle.se/menyer/smoothiemeny/ puss K

  SvaraRadera
 5. Ser fina ut de där blåbären. Och tack för tips om bloggen, ska kolla in.
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera