Godkväll!
Efter grillmiddagen idag avrundade vi med en superenkel och jättegod efterrätt gjord på bland annat Kesella kvarg hallon. Gillar ni mousseliknande godsaker så testa gärna detta recept med frisk hallonsmak.
Recept
250 g Arla kesella kvarg hallon
Rivet skal av ½ citron
2 äggvitor
½ dl strösocker
8 msk hallon
4 msk rostad mandel
Blanda kvarg och citronskal.
Vispa vitorna till fast skum.
Tillsätt socker och fortsätt vispa någon min.
Vänd ner äggvitan i kvargen.
Fördela i 4 portionsglas och låt stå i kyl cirka 1 timme.
Garnera med hallon och mandel vid servering.
Mums!
Nu blir det mys i ruggvädret med levande ljus och Joel Kinnaman på Tv4.
Vi ses i morgon!
KRAM
Lät gott och enkelt. Jag är inte jätteförtjust i mousse. Jag brukar göra pannacotta med kesella. Det är också gott och enkelt:)
SvaraRaderaKram
Det där lät ju jättegott och enkelt. Borde ta och testa någon gång :)
SvaraRaderaJag önskar dig en fin tisdag!
Kram Sofia
Tack för tipset mums! kram Sofia
SvaraRaderaLåter jättegott! Ska kommas ihåg här i sommar.
SvaraRadera