torsdag 30 augusti 2012

TIDSOPTIMISTEN CHECK Nyöppnade mysiga Espresso House på Birger Jarlsgatan med stora öppna fönster ut mot gatan.


Hej igen!

Ja ni, det tog inte särskilt lång tid förrän jag gjorde skäl för mitt nya bloggnamn "Tidsoptimisten". Jag mötte upp K idag innan baletten och det FANNS gott om tid för en fika på Espresso House.K bjöd och ni ser ju tydligt hur kul det blir då. Hon får smaskig marshmallowbrownie och jag får en petit chokladbit. Tack! Nylackade naglar har hon också jag tror hon ville visa det.


  

Helmysig interiör och här satt vi och snackade en massa goja och sörplade ur muggarna när jag helt plötsligt tittade på klockan och det var ynka 15 min kvar tills baletten skulle börja, det fanns inte en chans att vi skulle hinna dit. Vi hade behövt minst 30 minuter från där vi befann oss. Det visade sig att K inte ens var sugen på baletten idag därför satt hon bara där lugnt tillbakalutad och kacklade som en höna. Hon har verkligen koll på tiden annars så nu kan jag inte lita på henne längre heller.


Ja i den här nedsuttna soffan blev det inte många balettmoves idag kan jag säga men nästa vecka då ska jag minsann ha koll på uret.


Trots att hon var lite elak idag så måste jag ändå visa K's nya coola dojjor som hon köpte i New York förra veckan. Förutom att passa tiden så är hon faktiskt bra på att shoppa - dyra saker.

Natti Natti


3 kommentarer:

 1. Nämen välkommen tillbaka:)) Så kul!! Och vilka fina bilder du bjuder på - love It!! Skorna - drop dead, vill ha!!!!!!!! Seriöst, huuuur läckra som helst!

  Hihi, känner igen mig, vi höll på att missa dotterns dans idag:)))

  Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Kan det vara så att namnet på din blogg har en mera av....ska jag säga....självuppfyllande profetsia? Oavsett så lät det ju himla mysigt även om du bara fick en "petit" chokladbit. Tyckte din kompis såg bra mycket större ut fast det är klart när man blir bjuden får man ta det man får eller hur? hahah.
  Så jag väntar snällt på att få höra om öma tår till nästa vecka.
  Vi ses då!
  Kram Anette :-)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag är K:s norrländska kompis G o jag är så glad att du fortsätter blogga! Ha en bra dag!:)

  SvaraRadera