tisdag 4 september 2012

BOKTIPS OCH RESTIPS

 


God kväll!

Jag är egentligen en deckarnörd men har genomgått en liten förvandling på senare år och läser även en del  romaner. Väldigt skönt med lite blandning faktiskt. En favoritförfattare bland skönlitteraturen är iallafall Sheila O'Flanagan och det här är hennes senaste bok, tror att hon gett ut fyra stycken innan denna men man behöver inte läsa dem i ordning det är helt nya karaktärer i varje bok. Det var dagens boktips! 

Jag läste ut boken för några veckor sen när jag och Malin var i Bulgarien med gäng.....karaktärer.


Sunny Beach.

Vi åkte fyra mammor och sex barn i lite olika utvecklingsstadier. Mammorna var Annika (en av Judith och Judith i Com Hem reklamen), Su (en Mia Skäringer), Ulrika (en Maria Montazami) och så jag då (projektledare över cirkusen). Ja det var en helt underbar semester, roligast resesällskapet som ni säkert förstår, all inclusive (GT 10:00 i poolbaren), rena & fina stränder (inga strandförsäljare), god mat, goda viner och Bulgarerna var grymt trevliga. Jag kan varmt rekommendera detta resemål. Dagens restips!


Nu måste jag assistera Malin som ska byta ut en stav i något kroppshål. Bulgarien gjorde inte bara hål i reskassan utan det blev ett par hål i Malin också.

Ha en fin kväll!

KRAM


6 kommentarer:

 1. Va roligt du skriver! Och va roligt att resa med ett sånt gäng;) haha;)

  Tack för bok- och restips!!

  SvaraRadera
 2. Hej! Och tusen Tack för kommentaren i min blogg!!!♥ Och säger som millandante,va kul du skriver!!!
  Ser också att du kommer från Sandviken (som just dör efter kl 16..) Där gick jag i gymnasiet (Hammargymnasiet som nu är nedlagt!) för många år sedan, då jag bodde i Hofors! ( som ju är en ännu mindre håla...)

  Var tillbaka i Sandviken på melodifestivalen för några år sedan, och kunde just konstatera att Sandvikarna gillar att fika, många cafeér fanns det, och att sedan allt blir dött efter kl 16 ) Men en himla fin arena har de fått!
  Må så gott!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Fniss låter som en fantastisk resa :) kram Diana

  SvaraRadera
 4. Ha ha roligt skrivet!
  Förstår att resan var kanon med alla dom personligheterna blandade :)
  Kram och ha en bra dag

  SvaraRadera
 5. Vilken höjdarresa finis : )Tack för boktipset så GLAD att du är tillbaka i bloggvärlden kram din tjatiga bloggvän just nu i Tidaholm Sofia

  SvaraRadera
 6. Låter som en toppen resa!!

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera