onsdag 3 oktober 2012

NYTT UTE



Lite höstfint i blomkrukorna utomhus.


Hej!


Idag har jag också jobbat hemifrån och det har varit massor att göra eftersom cheferna är bortresta. Det hade varit enklare att vara på kontoret med två skärmar och inget internet som lägger ner titt som tätt. Jag provar nog att röra mig in mot stan i morgon.




Penny gillar också att jag tar fram lite nytt på menyn fast hon har faktiskt fått kokt torsk idag så hon kan hålla sig borta från mina blommor tycker jag.


Lagade en jättegod och enkel fiskgratäng till middag som till och med dottern lovordade och hon är lite svår just med fisk. Receptet hittar ni här hos Åsa.


Nej nu ska jag försöka hitta något att fota med så ni får se vad jag mumsar på. Min mobil tror jag håller på att lämna jordelivet, precis lagom till Iphone5 lanseras, det är säkert något chip insatt med ett tidsinställt kommando att den ska gå sönder precis nu.

 

Ha en riktigt mysig kväll!


15 kommentarer:

  1. å va fint du har fixat ,himla söt katt du har, kramen

    SvaraRadera
  2. Det var ju en bra lösning, samma arbetsplats?
    Den där växten är fin, lyser upp i höstrusket!

    kram

    SvaraRadera
  3. Haha ja det är dags för en Iphone 5 då verkar det som, fniss. Så fin katt och dekoration samt skönt att kunna jobba hemifrån
    kram

    SvaraRadera
  4. Härligt du har fixat:) Hoppas verkligen du känner dig mer fit imorgon!

    Kram,Kram Åsa

    SvaraRadera
  5. Jättefin plantering och en sååååååååå himla söt misse:))) Fisk gillas här hemma och gratäng är ju bara så himla gott!!!

    Kraaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  6. FIIIIIIIIIIIIIINT och tack för hälsningen ska bli så kul att äntligen komma iväg : ) vet inte hur det blir med bloggandet därifrån? Men GLÖM mig ej ; ) finis kram din BLOGGVÄN alltid Sofia

    SvaraRadera
  7. Åh så höstfint du gjort!!! Skulle behöva slänga bort alla vissna blommor som jag fortfarande har kvar i krukorna.
    Hoppas att du känner dig pigg och kry imorgon! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  8. Otroligt fint du gjort i utekrukorna! Nu blir jag riktigt sugen på att äntligen få lite höstfint på min balkong också. Tack för din hälsning hos mig idag, vad kul att du tyckte om låten jag tipsade om :) Ha en fin dag imorgon! Kram Madeleine

    SvaraRadera
  9. Snyggt det blev med blommorna. Håller själv på och fixar här med blommor och krukor fast det är lite tidigt. Men det är svårt att inte bli inspirerad av vårt väder just nu som är som härlig sommar. Men jag vet att redan till helgen blir det svalare så det gäller att inte plantera allt för mycket redan. Bara lite!
    Ska kolla fiskreceptet på en gång. Kan behöva lite nya fiskrecept.
    Ha en härlig dag och hoppas du är bättre snart och kan gå till jobbet.
    Kram Anette :-)

    SvaraRadera
  10. Hihi tror också de har något chip insatt som gör att den tar slut tidsinställt:) sonens mobil har också slutat funka. Hoppas du får en bättre dag idag! Kram Nilla

    SvaraRadera
  11. Hej igen!
    Glömde berätta att du har något att hämta på min blogg ;)Bara för att du gör mig så glad varje gång jag läser din blogg.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  12. Sötaste kissen :)
    Hahaha, ja apple har säkert några chip i mobilerna så vi tvingas köpa nya, skratt. Blir det en ny då? Ha en fin dag, kram Milla.

    SvaraRadera