fredag 3 maj 2013

EN MÅNADIbland blir det plock-frukost från Ica.Hej!

Nu har det snart gått en månad. En månad med Laila's inspirerande mat och träning så vi får väl se om vågen visar något resultat nästa vecka men jag är inte helt övertygad. Maten har varit toppen, havregrynsgröt till frukost, keso till mellis, lunch och middagar enligt Lailas recept. Enda problemet med maten är att jag vaknar på nätterna och äter (fruktansvärt dålig ovana) för det första är det ingen bra tid att äta på och för det andra är jag halvt sovande och kan trycka i mig både det ena och det andra onyttiga som finns i skåpen här hemma. Träningen har gått bättre, tre pass i veckan på gymmet med blandad kondition och styrka, det jag har misslyckats med här är en promenad varje dag. Ja ja men det går åt rätt håll i alla fall även om det tar tid och jag kommer inte att avsluta det här nu, det är ju trots allt ingen bantning utan bara ett mer hälsosamt sätt att leva på. Sund mat och flera mål om dagen (dock inte på natten), träning minst 3 gånger i veckan och en syndardag i veckan, så man har något att se fram emot.

Idag tränade jag på morgonen, det har sin tjusning när man är klar men inte när väckarklockan ringer. Jag är en riktig fryslort också så under hela resan till gymmet tänker jag på hur skönt det ska bli att basta och jag tänker även att jag kanske ska skita i träningen och bara basta, så trött är jag. Tack och lov har jag alltid lyckats piggna till lagom tills jag kommer fram så jag resonerar lite mer ansvarsfullt och tar på mig träningskläderna.

Nu är det dags för ännu en god middag och det är väl Niclas om jag fattat det rätt som ligger bakom de flesta av recepten i boken, tänk att ha en sån mästerkock hemma i huset........Ha en skön kväll!

7 kommentarer:

 1. Heja heja! Man mår så bra med lite hälsosamt tänk!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är på att träna....jag har inte kommit igång ännu!!!!!det har varit så mycket annat efter resan (hm..)...men jag skaaa snart komma igång;)))
  Ha en fin helg!!
  Kramisar bia

  SvaraRadera
 3. Låter härligt! Tänk på att att det tar ganska lång tid att komma in i goda vanor som sitter så stressa inte över att det kan kännas som en lång tid innan du märker effekt!

  SvaraRadera
 4. Kämpa på!! Du är jätteduktig! Blev lite full i skratt när jag läste att du äter på nätterna, det gjorde jag när jag var gravid. Jag var så otroligt hungrig på nätterna. Inte den bästa tidpunkten för intag direkt.. ;)

  Ha en härlig lördag!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Å vad duktig du är. Fast...äta på nätterna? Du får skaffa lås på kylskåpet ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Va duktig du är! Jag tror också på sunt förnuft, och som Sara skrev det tar tid om man vill fortsätta hålla resultaten!
  Själv tycker jag måttbandet är viktigare än vågen!
  Hehe... Jag har också ätit på nätterna ;)
  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Jätteduktigt!! Jag är imponerad! Bra kämpat!

  Kram

  SvaraRadera