tisdag 25 november 2014

MELONDRINKARNA






Nu har jag faktiskt druckit en massa gott kaffe och sovit i min mjuka säng några nätter så jag är nöjd och kan tänka mig att återvända till de röda melondrinkarna vid strandkanten. 

När jag blir stor ska jag jag i alla fall bo de kalla och mörka månaderna i värmen för usch vad frusset det var här hemma och vad snabbt man är tillbaka i gamla rutiner igen med jobb, träning och Paradise Hotel...ha ha ha. 

Ikväll blir det ingen träning, det hann jag med i morse, så då kommer jag hem lite tidigare och ska tända en premiär brasa i kakelugnen och laga en god oxfilé pasta, det blir ett bra avslut på tisdagen.


Kram





7 kommentarer:

  1. Det var inte dåligt...oxfilé på självaste tisdagen, hihi....men det lät både gott och mysigt....en härlig tisdag med andra ord ;).......här har solen lyst idag och jag var bara bort till Hemköp en sväng, för övrigt har jag börjat att pynta i lagom takt, hehe...
    Kramis bia

    SvaraRadera
  2. Borta bra men hemma....också bra :-)
    Synd att man inte kan hoppa i faxen för snabba förflyttningar. Då kunde ju både melondrinken och det goda kaffet hänga med!

    Kraaaam

    SvaraRadera
  3. Oj, vilken superfräsch drink och härligt soligt häng! Förstår att du längtar. Haha, ja den där faxen ja. Den hade varit bra att ha!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  4. Skönt med lite sol och värme!!
    Men vilket avslut ni fick. Fy. Var det det som stod i tidningen? Tragiskt.

    Ha en toppen vecka och välkommen tillbaka.
    Kram Kia

    SvaraRadera
  5. Å så gott och härligt det ser ut. Kan också tänka mig att bo så där, där solen och värmen är, året om. Kram.

    SvaraRadera
  6. gahhh ser underbart och gott ut! Förstår att du längtar tillbaka 0_0 Min pappa bor 3 månader i Thailand varje år, sedan ett par år tillbaka de älskar det jan, feb och mars : ) kram Sofia

    SvaraRadera
  7. Det där såg ju verkligen inte så dumt ut. Och jag vill också ha det så när jag blir stor, bo i värmen när det är kallt och mörkt här i Sveriget.

    Kram Linda

    SvaraRadera