onsdag 29 juni 2011

PREMIÄRDOPP & SICK PUPPIESBadplatsen Koffsan igår; soligt & varmt men iskallt i vattnet.Hallå!Det blev premiärdopp i Mälaren igår när Malin och jag pressade vid badet men brrr så kallt det var i vattnet. Vi var ändå i flera gånger för att svalka av oss, det var verkligen superhett i solen.

Badplatsen består mest av gräsmatta så det är mycket myror och annat kryp. Fördelen är väl att man sällan somnar i solen eftersom man blir så störd hela tiden av dessa små söta djur.Mycket melon blev det också.....
Igår kväll på Kulturhusets tak.


Cider till mig och öl till min tuffa granne. Vi lyssnade på Plan Three och Sick Puppies två supersköna band som spelar alternativ rock. Plan Three fick mig att tänka tillbaka på 80-talet och bandet Phenomena som jag lyssnade mycket på då. En helt underbar ljummen kväll precis som det ska vara på sommaren och hade kulturhusets tak varit lite högre upp hade man nästan kunnat tro att man var i NY.


Idag har jag tvättat alla vinterjackor, plockat ogräs och lyssnat på dagens sommarpratare "Timbuktu", en riktigt skön kille. Nu sitter jag här fullproppad med grillade hamburgare och undrar om jag ska orka med ett varv med damsugaren.....vi får se!
Ha en härlig kväll!


2 kommentarer:

  1. Åhhhh låter som en toppendag tack för tipset om Timbaktu ska lyssna på webb radion varm kram Sofia

    SvaraRadera
  2. Vilken fin dag. Det är härligt med sommar :-)

    SvaraRadera