tisdag 2 augusti 2011

RÖTT OCH GULT GULD


Gårdagens jordgubbsfest!


Jag marinerade jordgubbarna i lite rabarbersaft och blandade grädden med Kesella kvarg Rabarber. Blev väldigt gott men inte 100% GI (saften och kesellan måste bort) fast jag sa faktiskt mjukstart igår!






Kantareller som jag fick av min dotters chef häromdagen, rensade och klara. Chefen springer här i skogarna var och varannan kväll och plockar guld. Tror jag måste smyga efter henne någon gång och lokalisera gömmorna för jag har aldrig lyckats hitta någon svamp.







Det blev en gudagod kantarelltoast men så är det inte var dag man får det heller. Nästa gång blir det omelett istället för toast - GI skulle det ju vara.



Idag har jag hämtat de sista krokarna som jag beställt till min nya hatthylla så snart är den nog på plats. Däremot ser det inte lika ljust ut för min farstukvist som jag vill bygga in. Vi har ansökt om bygglov men kommunen är överröst med ansökningar efter någon ny lagstiftning som trädde i kraft i höstas så det kan ta lång tid innan man får besked. Suck! fast det finns lösningar man kan plasta in så länge eller bygga utan lov - allt för att inte skorna ska hamna inne i huset igen.


KRAM PÅ ER!


1 kommentar:

  1. Mums så mycket gott, jag som bara till en macka till kvällsmat, blir ju supersugen....Kram J

    SvaraRadera