fredag 14 september 2012

GONE BABY GONE
I morse när jag gick till jobbet stod flyttkartongerna i hallen och gapade tomt. När jag kom hem från jobbet idag var de borta och likaså sonen. I hans rum står endast ett skrivbord och en garderob kvar och på golvet virvlar det några dammtussar som inte har någonstans att gömma sig längre eftersom sängen och soffan är borta.

Det är inte så illa att jag gråter men det kanske kommer när jag ska till Ica på måndag. Min svägerska berättade häromdagen att när hennes son flyttat kom sorgen just när hon var på mataffären, hon stod och höll i ett paket medvurst och insåg att hon aldrig mer behövde köpa medvurst eftersom det var "sonens pålägg" och så började hon stortjuta och var tvungen att gå ut därifrån. Vi får väl se om jag hittar nåt att gråta över känns inte så aktuellt att bli ledsen över Frosties, vitt polarbröd, kakor och läsk som är min sockerberoende sons favoriter snarare en lättnad att slippa det i matvagnen faktiskt.

Nu ska leta efter nåt i skåpen att tröstäta, jag har tränat tre pass på 24 timmar så jag har "rätten till onyttigheter" på min sida.


Ha en skön fredagskväll!

KRAM

2 kommentarer:

  1. Åh! Jag känner med dig! Men det är ju som det ska vara och fast var sak har sin tid är det svårt med sådana förändringar. Hoppas allt går bra både för sonen och för dig! Kram!

    SvaraRadera
  2. Oj har han flyttat hemifrån. Det är stort. Förändring.mdet kommer nog att gå kanon för er alla

    SvaraRadera