tisdag 9 oktober 2012

HEMMA BÄST




Dagens lunch: ytterligare en smoothie med lingon (svägerskan plockar och jag får använda geniknölarna för att hitta på varianter att äta upp det på). Den här gången mixade jag 2 apelsiner, 1 dl youghurt, 1dl lingon och 1 msk kruskakli för att få den lite mer matig. Den blev väldigt god och får bli frukost i morgon också.



Hej!



Hoppas ni har en bra tisdag, min är hur bra som helst för jag jobbar hemma idag ;) Älskar att lulla runt här hemma i myskläder och varva jobb med att fylla på ved i öppna spisen, hänga tvätt, småstäda lite och målat har jag också gjort. Veterinär besök med katten som i vanlig ordning resulterade i en betydligt tunnare plånbok är anledningen till att jag är hemma.


Nu har jag precis kommit hem från stallet. Malin har skola, jobb och teorilektion på schemat idag så jag är en snäll mamma och hjälper henne med stallsysslorna. Vi läste på tavlan i stallet att det skulle komma en ny häst idag och att den skulle stå i boxen bredvid Malins häst. Lite kul för Clas att få en stallkompis tänkte vi.





.....men tyvärr lär han inte se skymten av den här hästen som heter "Solrosen". Den var verkligen i minsta laget. Ha ha ha.



Nej nu ska jag börja med middagen det blir fläskfilégryta med ädelost och potatisgratäng. Finbesök får jag också utav sonen och hans flickvän som kommer hit och äter middag. Det är helt otroligt vad hysteriskt glad man blir över att få se sina barn när de inte bor hemma längre.



Vi ses senare!

KRAM



11 kommentarer:

  1. Låter so m en härlig dag.Smoothie är ju bara så gott.Mmm vad god din middag lät .Kan jag få be om receptet.Vad skoj att sonen kommer hem på middag.Ha en skön kväll.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Älskar smoothies! Och älskar när ungarna kommer "hem"! Igår hade vi en sån dag igen. Myyys!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Vad duktig du är att hitta på idéer på olika smoothies! Gud va skönt att kunna jobba hemma! Och den middagen lät ju supergod!
    kram Helena

    SvaraRadera
  4. Smoothie är ju så gott men lingon har jag lite svårt för.
    Vilken liten söt miniponny :)

    Smarrig middag ni ska ha, lite avis :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag gillar oxå att arbeta hemifrån och slippa fixa i ordning sig.

    SvaraRadera
  6. Lingonsmoothie lät otroligt gott! Tyvärr är lingon en bristvara här!

    SvaraRadera
  7. Himmel va gott det ser ut. Kan tänka att det är riktigt läskande med lingon i. Gör ofta smoothie, men aldrig med lingon. Måste prova :)

    Det låter härligt med hästar. Själv har jag ridit en gång - när jag var liten på Tommelilla sommarland. Förmodligen kvalar det inte riktigt in på meningen med ridning.
    Min lilla dotter som är fyra har dock visat intresse för hästar. Får nog ta och besöka ett stall med henne - hon tjatar. Kankse morsan också vågar sig upp på en häst.... :)

    SvaraRadera
  8. Jag älskar också att tulta runt i myskläder hemma och bara myyyysa =D

    SvaraRadera
  9. Visst är dem, tycker de är toookfina =D

    SvaraRadera
  10. Haha aaw, det var en söt liten granne Clas fick! ^^

    SvaraRadera