lördag 27 oktober 2012

NYA KUDDS
Lite nya höstkuddar i soffan.God lördags kväll!


Idag har jag varit på handledarkurs för bilkörning. Det trodde jag aldrig skulle hända eftersom jag envist sagt att jag inte vill övningsköra med barnen men nu har dottern bönat och bett och jag har gett med mig.
Hon ska nämligen köra upp om ca tre veckor!!!....och har väl kört sex gånger sammanlagt så hon behöver oss båda tillgängliga för övningsskörning om hon överhuvudtaget ska ha en chans att klara det på en sån kort tid. Jag har några spännande veckor att se fram emot med andra ord.

Alltid roligt med nya kuddar, de svarta kommer från Ikea och de multifärgade från Home Nord.
Inte ny men passar bra ihop med resten så den får vara kvar ett tag till.
En av de fina buketterna som min man fick på sin födelsedag och nu är han snart hemma igen. Jag ska hämta honom på Arlanda om några timmar. Ha en mysig kväll!


KRAM

11 kommentarer:

 1. Såmfint! Spännande med övningskörningen! Håller tummarna för att allt klaffar för er,ha en fin kväll

  SvaraRadera
 2. å va fina de är å vilken snygg bukett:)va go han är din man han får lära upp min:)

  SvaraRadera
 3. Lite tight schema där med uppkörningen, men det kan gå. Med målmedvetenhet och hög svansföring så kan det funka:-) Jag tyckte handledarkursen var riktigt bra för egen del också. Lite uppfräschning.

  Härlig bukett!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Alltid spännande med övningskörning ;-) kul att in handla lite nytt till hemmet , det förgyller ! Ha en härlig söndag. Kram

  SvaraRadera
 5. Lycka till med övningskörningen. Dottern och jag övningskörde också tillsammans men jag tackar gudarna för att det är över. Vi drog inte jämt under just övningskörningstillfällena, hihihi. Tur att hon hade min make att köra med också =D Snygga kuddar!! Ha det bra och mysigt att få hem maken igen gissar jag :) Kram Milla

  SvaraRadera
 6. Hoppas det går bra med övningskörningen!! väldigt snygga kuddar du köpt! Jag älskar fina kuddar! Alltid roligt med färska blommor även om de inte var till dig!
  kram helena

  SvaraRadera
 7. Supersnygga höstkuddar!!! Ha en skön söndag. Kram

  SvaraRadera
 8. Ja du kom ihåg "två händer" (på ratten). Tycker du är modig som vågar men kanske tänker jag annorlunda när det väl blir dags här också, vem vet. Lycka till båda två får jag väll säga.
  Kram Anette :-)
  PS Snygga kuddar också förståss, glömde bort när jag stressad tänkte på övningskörning!

  SvaraRadera
 9. Så fina kuddar!

  Vi övningskörde med tjejerna och vi körde mycket. En del jobb men det gick bra och de klarade det på första försöket och med få lektioner. Annars kan körkortet bli ruggigt dyrt!

  Lycka till!

  SvaraRadera
 10. Oj oj, det var snabba ryck för körkortsdottern.
  Jag håller tummarna för henne..ja och för dig som handledare!

  Kraaaam

  SvaraRadera