onsdag 24 oktober 2012

SNART DOPDen nödvändigaste boken av de alla. 
Hej!

 

Vad roligt att läsa era kommentarer om lite olika Halloweenfirande och jag behöver inte känna mig helt utanför det är ju fler av er därute som gömmer er för äggkastning på fönstren.


Just nu sitter jag och surfar runt och letar doppresenter för om några veckor ska vi på ett gulligt vinterdop.

iPod shuffle
Bra att vara ute i god tid för de här pusselpallen har tex 3 veckors leveranstid.

......eller så kankse det blir ett par mysiga rosa uggs eller söta svarta lackskor. Svårt att välja bland alla gulliga bebissaker och jag får nog konsultera med maken först innan jag beställer något det är ändå hans systerdotter som ska döpa sin lilla bebis.Nu ska jag titta på "Berg flyttar in", jag som inte hade några serier att följa eller vad var det jag sa igår.....hmmm, men man hittar alltid nåt nytt.Vi ses!


KRAM9 kommentarer:

 1. men å va mycket fint det finns,ska den lill* döpas i kyrkan?må gott

  SvaraRadera
 2. De rosa Ugs en vr jättefina
  De skulle jag välja
  Ha en skön kväll med serierna (hihi)

  SvaraRadera
 3. Ohh uggsen var ju så söta, svårt att välja finns för mycket sött =D

  SvaraRadera
 4. Pallen är verkligen ljuvlig! Den hade jag satsat på.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Det var fina saker alltihop det där, inte lätt att välja. Jag fastnade verkligen för de rosa Uggsen, de är ju bara så söta! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Men vilka söta doppresenter!Pallen var superfin,tänker dock att bitarna kan försvinna lätt och då kanske det inte är lika kul med en pall där det fattas bitar! Uggsen var ju för söta! ja det är inte lätt att veta vad man ska köpa! hoppas du hittar på något fint!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Såg Berg... med ett halvt öga. Hann inte mer tyvärr. En himla bra serie i övrigt!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 8. Den e skön den där pekboken. Såg den i somras när jag gick i en av alla bokaffärer. Det blev många böcker med hem kan jag lova, tungt.
  Inte alltid lätt med doppresenter. Ska man tänka användbart och att det därmed kanske slits ut eller ska man tänka minnessak och hur många vill man ha senare i livet om man nu råkar ha stor släkt eller helt enkelt vara första barnet i familjen. Min äldsta har så mycket mer minnesgrejer än min andra. Annars är ju klassiska böcker bra att ge. Min äldsta fick i doppresent av en god vän tre stycken Astrid Lindgren. Hon hade valt sina favoriter. Vi har först nu börjat läsa dem men hon tycker det är kul att veta att de kommit från just den familjen i doppresent.
  Lycka till med valet.
  Kram Anette :-)
  PS Kan det vara något i lufte eller vattnet. Min stora ballerina har fått för sig att hon ska sluta och börja spela basketboll istället nästa år?! Hon påstår att ett av skälen är att hon får ont i armarna av att dansa??? för man håller ut dem så mycket och stilla. Och om hon tror att det gör mindre ont att spela basketboll....;-) Ungar!

  SvaraRadera
 9. Vad roligt med dop och vilka söta saker :)

  SvaraRadera