lördag 24 november 2012

MAGNOLIA ACROSS THE STREET






Go'kväll!

Här hemma har är det bara jag och maken som har fredagsmys dottern är ju som sagt och gottar sig på konsert och vi har precis kollat klart på filmen "Heat". Den filmen behövde jag verkligen se igen för när vi såg den på bio för ett antal år sen trodde jag Robert De Niro och Al Pacino var samma person. Jag fattade ingenting av filmen förrän de två till slut hamnade i samma scen (säkert efter mer än halva filmen) och då gick det upp ett ljus för mig men hela filmen var ändå förstörd. Den här gången gick det bättre.





När jag fixade fransarna igår hamnade jag i Vasastaden och där är jag inte särskilt ofta. Gick förbi en otroligt mysig butik som hette "Magnolia across the street", bara namnet på butiken var ju hur sött som helst. Massor med fina kläder hade de också. Egentligen var min tanke att kika in hos Par Courrier som jag vet ligger i samma kvarter men jag tog helt fel på gatorna så det får bli nästa gång.


Nu är det dags att krypa i säng!

GODNATT


10 kommentarer:

  1. Härlig butik, med en massa läckert! Vasastaden är så fint. Jag har ett café där som jag alltid går till. Stockholm Cupcake ligger där också, jättegott!

    Ha en fin helg!

    Kram
    Lotta

    SvaraRadera
  2. Det händer mig hela tiden. Att jag inte fattar nåt av en film, alltså. T ex Sagan om ringen. Men hallå människor kan inte flyga! Jag har försökt och försökt gilla den, eftersom i prinicip alla andra gör det. Men jag har ju min fyrkantiga excelhjärna;-)

    Mysig butik du hittade. Måste läggas på minnet.

    Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Men sådan mysig butik, förstår att du slank in där =D

    SvaraRadera
  4. fina grejer!
    hehe, ibland kan man behöva se om filmer igen för att förstå :P

    Tacktack, känns bra! ;D

    SvaraRadera
  5. Kikar in och önskar dig en underbar lördag. Kramen.

    SvaraRadera
  6. Vilket otroligt utbud ni har där uppe i storstan :) Härligt! Kram milla

    SvaraRadera
  7. Hoppas du mar battre med din magkatarr nu. Sant ar inte kul. Har har det varit mycket och det var lange sedan jag kikade in till dig. Mycket har du hunnit med. Sa fina fransar du fick. Behover du mala dem eller ar de morka?
    Skont att bli av med chaffisjobbet och grattis till dottern for att hon fick sitt KK. Harligt for er bada.
    Vasastan ar en favorit, dar finns sa mycket fint att upptacka, brukade jobba dar innan jag flyttade, pa Vasa Real. Kommer forbi nagon dag och testar den ;-)
    Kram Anette

    SvaraRadera
  8. Jag såg också filmen och lustigt, tänkte att de var samma person...;-)Även fast jag har sett den för en evighet sen. Önskar dig en härlig lördagkväll!

    SvaraRadera
  9. Vilken trevlig affär och ett fint och annorlunda namn. Sådant bådar gott!

    Ha en fin lördagskväll!

    SvaraRadera
  10. Kanske lite sent, men jag kikar in för att säga God natt...och sov så sött :))
    Kram kram

    SvaraRadera