tisdag 13 november 2012

NATTLIGA STRAPATSER
Vad gott det måste lukta på ett hyacint plantage eller vad tror ni?God eftermiddag!


Här sitter jag och gäspar efter en promenad på E18 i natt. Gårdagen flippade ur helt kan jag säga. 

Som jag berättade igår så puttade Malin lite på en bil vid lunchtid och jag lyckades inte få tag i bilägaren under eftermiddagen så när Malin skulle på dansträning senare på kvällen passade jag på att slinka förbi brottsplatsen igen och bilen stod kvar. Jag letade fram papper och penna för att skriva en lapp och lägga på vindrutan, då dyker ägaren upp. Jag blir nog lite nervös över att han ska bli arg och vi är ensamma på en ödslig grusparkering i mörkret men det är ingen fara han är bara glad och jag skriver ner mitt namn och nummer på lappen. Under tiden jag skriver lägger jag ifrån mig min mobil på hans bil och glömmer sen bort den och åker därifrån. Så var den mobilen borta min nya fina Iphone5. Åker tillbaka till parkeringen när jag hämtat Malin, vi letar och provar att ringa den men får inget svar. När vi kommer hem spärrar jag numret och går och lägger mig men jag sover dåligt och vaknar vid 03:00. Jag kommer på att jag kan logga in på iCloud och gå in på "hitta min mobil" och vips kommer det fram en karta med en blå prick som visar att min Iphone ligger på E18. Den ska ligga precis innan en bro och efter en ridväg som går parallellt med E18 så vi har hyfsat bra koll på var den är. Jag släpar med mig Malin ut mitt i natten och där går vi omkring som två tokar i beckmörkret med hennes mobil som ficklampa och letar. Det helt osannolika inträffar, helt plötsligt ligger den framför våra fötter hel och hållen. Den hade bara blivit lite frostig av kylan. 

Tyvärr hade jag spärrat numret så jag kunde inte ringa jobbet idag på morgonen och säga att jag blev sen när jag fick sitta i bilkö en timma på E18 på grund av en krock..... men vad gör det jag har hittat mobilen!!!! Dagens teknik är väl helt underbar ibland.
                                                                                                                 

Apade efter ett tidningstips som såg jättegulligt ut. Här hemma tycker jag det bara ser helt korkat ut med ett par vantar som hänger på ytterdörrren. Ja ja, det blir inte alltid som man tänkt sig.

Nu är det dags för mitt första Crossfit pass på Sats, lite nervöst men det går säkert bra och jag kommer garanterat att sluta gäspa.


Ha en skön eftermiddag!

KRAM

14 kommentarer:

 1. Visste inte ens att man kunde spåra upp mobilen så! Men det var ju bra men kanske inte springa runt på motorvägen mitt i natten.
  Jag har sagt upp mitt satskort. Nu blir det hemmaträning för hela slanten. Blir dyrt när man inte går dit!

  Ha det toppen!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 2. Åhh herre gud vilken natt ni haft det godetid ser er framför mig gåendes på vägen. Helt fantastiskt att du hittade mobilen vilken bra grej med spårning! Känner mig som tröttast i Sverige men vi kan säkert dela den platsen då ; ) kram på dig finis och lova att stanna hemma inatt ; ) Sofia

  SvaraRadera
 3. Vilket äventyr!!!!! Tur att allt gått så bra!

  SvaraRadera
 4. mmm kan känna doften ända hit:) va gulligt med vantarna sådär, må gott å jisses vilken dag det blev för dej igår...

  SvaraRadera
 5. Men åh vilken TUR !!
  Vilken historia = ))
  Ha det gott.
  Kram Helene.

  SvaraRadera
 6. Men jisses amalia vilken natt och vilket strul, men skönt att ni hittade mobilen, den hade inte fått fukt i sig eller så då???

  kramar, bra att du fick tag i ägaren

  SvaraRadera
 7. Men jädrans vilken natt, men så skönt att ni hittade den:)

  Vantarna var ju supersöta!!!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 8. Men du vilken grej, vilken tur att ni hittade telefonen! hoppas att träningen gick bra, det tror jag alldeles säkert att den gjorde :).
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 9. Men herregud vilken story! Otroligt att ni hittade den. Måste kolla upp den där tekniken.

  Vantarna var ju jättefina! Kul idé.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 10. Så bra att du fick tag på bilägaren :) Haha ojdå, vilken händelse - tur att ni fick tag på mobilen!

  SvaraRadera
 11. Teknikens under , härligt att den kom till rätta ! Ha en härlig onsdag.

  SvaraRadera
 12. Men Gud så roligt och härligt, Grattis till återfunnen mobil och att du kunde komma på hur du skulle göra..helt fantastiskt :)

  Jag tycker dina pyntade vantar var jättefina...gullig idé :)
  Önskar dig en finfin dag
  Ann-Louisekram♥

  SvaraRadera
 13. Herregud vilken dag/natt men skönt att det sluta bra iallafall!

  Kram

  SvaraRadera
 14. Hihi, nu förstår jag mer av din kommentar inne hos mig! :D Tänka sig... ingen dålig nattvandring! Men vilken tur att ni hittade den! :) Kram

  SvaraRadera