måndag 5 november 2012

REKLAM
I köket har vi organiskt milt doftande produkter från Grohe. Återfuktande, närande och verkar mjukgörande mot torra diskhänder. Blir jag inte president kan jag säkert jobba med reklam eller vad tror ni...ha ha ha?

 
God kväll!

Idag har jag hjälpt Malin med en gigantiskt inlämningsuppgift om det Amerikanska presidentvalet så nu kan jag allt om herrarna Obama och Romney. Deras politiska ställningstagande, debatterna, kongressens utformning och maktdelningssystemet. Ja jag är nog snudd på en kvalificerad presidentkandidat i dagsläget och från att ha varit totalt ointresserad av valet så känns det helt plötsligt intressant och en smärre katastrof (enligt mig) om inte Obama tar hem segern. Tänk vad lite kunskap kan göra en engagerad. 

Det blir nog dessvärre ingen valkampanj för min del men jag kör en egen liten kampanj idag och ger min man lite gratis reklam för det företag han jobbar på.


Nu ska pluggisen sova!

Godnatt!


4 kommentarer:

 1. Haha, president eller reklammakare, bra att ha några alternativa karriärer att välja bland;-)

  Ja, visst lär man sig en hel del när man hjälper barnen. Jag har lärt mig en hel del Italienska på det sättet. (Men sen glömmer man ju fort också).

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Inte helt fel att jobba som reklamare kanske? Ja, presidentvalet närmar sig men jag är inte insatt i så värst mycket. Önskar dig en fin start på veckan, kram Milla.

  SvaraRadera
 3. Ja den där Romney är lite lätt skrämmande i sina åsikter. Får väll hoppas på det bästa och att alla går man ur huse och röstar på någon med lite mer moderna åsikter. Bra att du lär dig samtidigt som du hjälper till. Här är ännu läxorna lite av den enkla varianten så jag har inte hunnit lära mig så mycket nytt ännu. Men jag är säker på att det kommer.
  Kram Anette :-)

  SvaraRadera
 4. jajjamän reklam det låter bra det hehe

  SvaraRadera