onsdag 12 december 2012

GLAMMIGT VÄRRE
Första julklappen.Hej!

Ja då man har lyckats ta sig till jobbet ännu en dag. Fastnade i bilkö på E18 efter en bilolycka och tåget vara bara 15 minuter försenat så det var en ok morgon. Bättre än igår kväll i alla fall då grät jag hela bilresan hem, det snöade och blåste och jag hade bara en massa äckliga långtradare runt om mig, de borde verkligen vara bannlysta i trafiken eller ha egna vägar där de kan glida av och ställa sig på tvären.

Massor av nya roliga produkter att testa från Glozzybox.

Igår efter träningen skulle vi gå till PUB som hade en arrangerad shopping kväll genom tidningen Elle. På vägen dit passerar vi Filmstaden vid Hötorget och fick glutta på en riktig kändis genom fönstret där han blev intervjuad, ser ni vem det är? Vi stod där ett bra tag och försökte få till något vettigt foto, tillräckligt länge för att bli upptäckta av journalisterna uppe i fönstret som vände sina filmkameror mot oss istället då var det inte lika roligt länge så vi drog.

Det blev inte så mycket shopping på PUB, vi norpade åt oss en varsin goodiebag och lite pepparkakor. Tog lite tokiga kort som man kunde hashtagga genom instagram för vinstchans och med ovan fina ugglekort vann K en röd kofta.Ha en strålande dag!

KRAM
3 kommentarer:

 1. Ja fy vad det är otäckt att köra i snöoväder och hemskt att möta alla dessa långtradare.

  Ha ha, ja men du fick ju till ett skapligt kort, i alla fall så man ser vem det är :).

  Ha en fortsatt bra dag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Fy vad det är tråkigt med trafik- och väglagskrångel!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Det läskigt vad vädret kan ställa till det för en...
  Förra veckan var jag gråtfärdg mer eller mindre varje dag då jag kom hem, hel!

  SvaraRadera