torsdag 20 december 2012

GOD KVÄLLEn mumsig middag på tågstationen häromkvällen, laxen var såååå perfekt. Jag kommer ofta hem sent nu eftersom dottern och jag samåker efter att hon fick sitt körkort. Hon tränar och jobbar flera kvällar i veckan och då stannar jag kvar i stan och tränar jag med så vi är oftast hemma runt nio. Känns som om jag lika gärna kunde ha en lägenhet i stan (Stockholm) i stället.
Tjohej,


Idag var det sista skoldagen för min tjej så nu blir det tre veckor härligt lov för hennes del. Jag ska inte vara ledig någonting över jul och nyår, min kollega drar till alperna så jag jobbar varje dag. Jag kommer inte att gå till kontoret de röda dagarna men jobbet kommer jag inte undan och då är det skönt att vi inte är hemma hos oss på julafton. Det är inte kul att prata i telefon och hänga över laptopen halva dagen när man är värdinna och har gäster.


I morgon blir det i alla fall middag hemma för första gången den här veckan. Det får nog bli fiskgryta med aioli. Hoppas det går bra för er med allt julbestyr, jag kan inte fatta att det är julafton om fyra dagar för här rullar det på som om det vore vilken dag som helst på året. Jag jobbar, tränar, äter och sover så det känns verkligen som om jag glömt nåt men det märks väl på måndag.


Nu ska jag krypa ner i sängen, i morgon bitti kommer hovslagarenClas ska bli julfin om fossingarna.Vi ses!

KRAM5 kommentarer:

 1. Det där ser ju helsmarrigt ut. Älskar firre.

  Skönt med jullov för skolbarnen. Jag jobbar på jag med men tempot är l lugnare, skönt!

  Kram
  lotta

  SvaraRadera
 2. Vad gott det såg ut. Jag kommer att kunna vara ledig mellan jul och nyår för första gången på över tio år! Så himla skönt. Det blir liksom extra jobbigt att jobba eftersom "alla andra" är lediga en eller två eller nästan tre veckor.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Hur man än gör så blir blir det jul. Har man glömt nåt...ja,då har man.
  Själv jobbar jag hela julhelgen OCH nyårshelgen. ALLA röda dagar! :(
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej och hå, fullt upp låter det som, samt så gott med lax mumms. Härligt med middag hemma då, samt ja helt otroligt, snart är det julafton man fattar ej =D

  SvaraRadera
 5. Mums med lax finis i halsbandet superfint! Allt klär en skönhet : )) kram Sofia

  SvaraRadera