lördag 15 december 2012

GRANRISÅrets gran....kanske.Halloj!


Ikväll har vi varit och tittat på Malin som haft dansuppvisning. Hon slog pannan i en pelare (på genrepet) så nu har hon värsta bulan och det har jag också för jag slog huvudet i stallet idag och så tappade jag en glasburk på långfingret så det är alldeles blått och svullet. Har jag förresten berättat att jag hade klippkort på akuten när jag var liten??? De kör i alla fall sex dansuppvisningar denna helg så mycket mer än dans blir det inte för hennes del de här dagarna


Jag har däremot haft tid för annat och tagit in lite granris som blivit pyntat med små silverkulor. Jag funderar starkt på att skippa den stora hederliga granen i år eftersom vi åker bort och det ändå bara är jag i familjen som vill ha den. Någon egen stor hel hederlig julskina blir det inte heller för jag köpte färdigskivad julskinka från charken förra helgen (jag var akut sugen på en skinkmacka) och nu vill inte min man ha något annat eftersom det var så perfekta skivor. Jag måste önska mig en skärmaskin från tomten också.Ja ja, saker och ting förändras och jag skyller på att barnen blivit stora någon måste ju bära skulden för detta.


Ha en fin lördagskväll och tack för all uppmuntran med träningen!

KRAM


12 kommentarer:

 1. Himla otur ni har haft! Ja, hahaha, förändringar kan man ju göra :-) Jag har också suktat efter den de där tunna skivorna av hederlig julskinka, men har lyckats hålla mig därifrån än så länge :-) Bara några dagar kvar nu... :-)

  SvaraRadera
 2. Usch för att slå sej! :/
  Vad fint det blev med granriset ^^

  SvaraRadera
 3. Ah men det duger ju gott och väl med den fina som gran då ef bara du vill ha också. Gott med julskinka, letade jag ef på Willys idag men hittade inget. Perfekt med färdigskuret också. Men ajaj vad ni haft otur idag då, ihhh. Jajjamän såg awarden, vart så glad så och jag kommenterade också minsann, då missade du nog min kommentar, men tack ändå, jättegulligt kraaaam

  SvaraRadera
 4. Halloj! Hoppas ni är på bättringsvägen med alla era bulor. Nu har jag hunnit med att läsa ikapp hos dig. Här är så mycket och mamma min bor i datarummet så dit kommer vi inte ofta ;)
  Snygga träningsskor du hittat, blir riktigt sugen på FÄRG! Men jag vet inte riktigt om den där machosalladen får mig lika sugen, bara lagom jobbigt obekväm ;) Är det från en film eller så? Just sätt att blanda dressing på om inte annat!!!
  Hit kommer skinkan på julaftonen tror jag det är. Vi beställer vår i vår slakteributik, den är mums. Men det är lite tidigt att hämta på fredag så det får bli på julaftonen som ju hos oss är en vanlig arbetsdag för de flesta och min man. Längtar efter skinkmacka också
  Ha en fin 3:e advent och utan olyckor också!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Gran och tallris är också så himla fint och ger juldoft åt hemmet, så fint du gjort med kulor i.
  Skärmasin till skinkan är faktiskt inte så dumt, vi har en gammal efter mina föräldrar men fina skivor blir det i alla fall.
  Ni får Krya på huvudena och fingret...inte kul och slå sig, så oturligt.
  Ha de gott
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 6. Är det inte tall där i fönstret tro?? Skärmaskin vore något det!
  Inte kul att hon slog i pannan och inte du heller för den delen!
  Vi ska på truppgympauppvisning i efm efter jobbet!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Det blir ingen gran här heller, av samma anledning.

  Inte kul att göra sig illa!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 8. Ingen gran här, allergisk. Men det finns ju bra alternativ!
  Vilka olyckor, se upp och var rädda om er!

  kramen till adventet

  SvaraRadera
 9. Granen vill jag inte vara utan men annars blir det inte mycket pynt här. Förutom ljus och blommor då och min krubba.

  Ha en fin tredje advent.

  Ps. Tack för awarden som jag hade missat helt. Återkommer i ärendet... Ds.

  SvaraRadera
 10. Nämen springa in i väggen nu till jul och allt, fniss. Tur att det inte var den "berömda väggen", hihi. Tack för paketet med den väldoftande duschfoamen och läppstiftet/glansen. Kände som en liten tröst efter den gungande båtfärd som vi fick på väg hem från Tallinn i fredags natt. Kram och ha en fin uppladdarvecka inför julen, kram Milla

  SvaraRadera
 11. NUUUU när ynsta dotten flyttat ut så blir här ingen gran...hmmm förrän det blir barnbarnsjulfirande i detta hemmet...hmmm, tänkte inte på det;)
  Du får ju verkligen vara mer än rädd om dig i dessa juletider, kära du!!

  Kraaaam och jag blåser på det onda...phuu..

  SvaraRadera