lördag 1 december 2012

LEDIN KVÄLLDet blev inga bra bilder direkt med mobilkamera och långt avstånd. Här hade jag ställt mig på en förbjuden plats för vakterna kom och släpade bort mig omedelbart så jag hann bara med ett kort.

Hej!


Ja nu är vi hemma igen efter en helkväll i stora staden. Vi hade verkligen skoj och trots att Ledin kanske inte är min största idol så måste jag säga att showen var super bra, man kan inte tro att han är sextio år i alla fall. Showen var inte bara musik rakt igenom utan lite mer som en självbiografi med humor och en massa trevligt snack om hans karriär och Sandviken med rätt dialekt. Jag visste t.ex. inte att han hade körat åt Abba. Nej, nu måste jag fixa lite inför första advent här hemma och så går ju världen mysigaste julfilm "The Holiday" klockan 21.30 på TV3, missa inte den!Ha en fin lördagskväll så ses vi senare!

KRAM


9 kommentarer:

 1. Åh, så det blev av trots allt! Vad kul! Hihihi skulle vilja se dig bli släpad av vakten :-) Vad gör man inte för bra bilder på bloggen? Hihih Bra jobbat!

  SvaraRadera
 2. Ha ha vad gör man inte för en bra bild! hihi! The Holiday är ju bästa julfilmen ever och jag bara älskar musiken!
  Ha en mysig kväll!
  kram Helena

  SvaraRadera
 3. Låter som en helkväll med Mr Ledin =)
  Gillade honom mycket "förr" men, nu nja sådär. Inga nya bra låtar tycker jag.
  Ja, det var bättre förr.
  Trevlig lördagkväll på Er!
  Kram C

  SvaraRadera
 4. Såg också Ledin i somras här i stan...
  Här har det snöat hela dagen o natten så jag har hållit mej inomhus o pysslat idag :)) Nu är det snart mat och sen är det mys framför TVn. Jag följer Så mycket bättre, gör du det ? Tycker det är ett härligt program...helst om man gillar musik :)))
  Önskar mys kväll till dej!

  SvaraRadera
 5. Ohh härligt att det var en bra kväll och så skog att han uppträde då ef det var väl ovissst???. Haha vart du bortförd av vakter?
  kram

  SvaraRadera
 6. Kul att det blev av! Vilken merit att ha blivit bortförd av vakter :-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 7. Låter som en riktigt härlig kväll

  SvaraRadera
 8. Åh, den filmen är ju underbar, men här i stugan har vi bara ettan, tvåan och fyran :(.

  Så bra att showen var bra, alltid roligt att vara iväg på sådant! Tur att du han ta ett foto i alla fall innan vakterna kom ;).

  Hoppas advent-pyntandet gått bra och att ni får en fin första advent! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 9. Har inte sett showen men skulle vilja. Ledins låtar är mycket minne för mig. "Theholiday" och "Love actually" är de bästa julfilmerna ever. Önskar dig en fin advent. Kramisar Tina

  SvaraRadera