lördag 12 januari 2013

ÄGGRÖRA

Lite nyttigare från och med NU.Tjohej!

Ja nu känns det som om man fått så man klarar sig för resten av året när det gäller godsaker. Idag blev det äggröra och en massa grönsaker till frukost.Tipsar er om den här braiga LCHF-appen som ger massor av tips på middagar, frukostar etc om det står helt stilla i huvudet. Jag försöker äta LCHF kost så ofta jag kan. Ibland när jag verkligen blir supersugen på pasta (som är en favorit) då fuskar jag men försöker då äta det till lunch istället för middag och så väljer jag fullkornsvarianten. Jag är ju inte helt strikt men det blir bra mycket mindre kolhydrater när man tänker på att undvika det, då kanske det slinker ned nåt någon gång i veckan istället för varje dag. Appen kan ni ladda ner här.


Idag är det lika grått och trist väder som igår så nu blir det veckohandling!


KRAM


7 kommentarer:

 1. Jag har lite svårt för äggröra, åt för mycket av det ett tag. Ha en skön lördag! Kram K

  SvaraRadera
 2. Men minskar man och blir striktare då blir det ju at man går ner i vikt, man behöver ju inte vara extrem så det där låter ju bra =D

  SvaraRadera
 3. Den appen ska jag tipsa maken om. Han som står för mathållningen.

  Sv: Känn dig nu inte tvingad att höra av dig nästa gång du är ledig. Du får vara ledig utan att höra av dig också ;-) Hade varit kul att ses nån gång i alla fall.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Äggröra är verkligen smarrigt :) Här kokar vi hårdkokta ägg dan före så att man har det smidigt på vardagarna :) Kram och ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Det jag saknar mest är frukt annars så går det toppen tycker jag. Men lite trubbel blir det ju nu med skolmaten...hmmm får se om jag få ta med stödmat :)
  Bra jobbat!

  Kraaaam

  SvaraRadera
 6. Tyvärr finns den inte för android än. Men när den kommer blir det till att ladda ner den!

  SvaraRadera
 7. Älskar ägg i alla former men framförallt omelett som jag äter varje morgon. Tack för tipset om appen. Kramisar Tina

  SvaraRadera