tisdag 8 januari 2013

CROSSFIT ÄR SOM EN FÖRLOSSNING
Det blev ett besök i Lexingtonbutiken idag men inget köp. Det fanns mycket nytt vårfint men jag vill ju fynda på rean. 
God eftermiddag!


Mitt inlägg igår var ju bara så........ja jag vet inte vad jag ska säga.

"Åhhh vad jag längtar till gymmet det ska bli så kul att träna igen...och så ett litet hurtigt avslut "vi ses lite senare".

Mitt i mardrömmen de sista 12 minuterna av passet som blandades av burpees, squats och bergsklättraren undrade jag egentligen vad jag skrev för goja där på bloggen. Det var så illa att jag fick halsbränna fast jag inte är gravid och de sista 3 minuterna var en kamp för att inte kräkas på heltäckningsmattan. Crossfit är ungefär som att föda barn - när helvetet är över så glömmer man hur illa det var och så kör man en gång till. Väl hemma tryckte jag i mig fem novalucol tabletter tog en varm dusch och somnade. Så vi ses som synes idag istället.

Idag har jag varit en sväng på stan tänkte tröstköpa nåt på REA men det blev inget. Jag vill så gärna handla nåt "bara för att det är REA" det är tragiskt men sant och ännu mer tragiskt är att jag inte får till nåt bra köp.

Hittade mina favoriter - Filippa K skorna nedsatt 30% men jag köpte ett par liknande stövletter för ett par månader sen så jag vet inte ens om det är någon mening, jag använder så sällan höga klackar. Dessutom är egentligen 30% inte gott nog för mig jag vill ha 50-70% rabatt, det kallar jag REA eller ännu bättre halva reapriset.

Idag blir det i alla fall lite lugnare tempo - en fika med K och skam den som ger sig - kanske något REA fynd. Ha en riktigt mysig tisdagskväll!

KRAM

15 kommentarer:

 1. Hoppa rean vetja :-)

  Crossfit låter tufft. Bra där!

  Själv vilar jag min fot :-(

  SvaraRadera
 2. Haha måste nog testa crossfit. Idag blev det lätt löpning för mig yes yes yes : ) we are back! kramar Sofia

  SvaraRadera
 3. Du det verkar tufft det där med crossfit. Men det ger väl resultat antar jag.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Hahaha vilken härlig berättelse! Tufft men säkert förbaskat effektivt :-)

  SvaraRadera
 5. Det kallar jag ett träningspass från hell. Men sååååå skönt när man fixat det. Ingen träningsvärk idag? Gillar din inställning till rea, vill oxå ha rejäl rea så det verkligen känns att man fyndar. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Skrattar åt din beskrivning :). Men det ska ju kännas lite jävligt när man tränar eller hur? Fast det förstås, att behöva knapra novalucol efteråt kanske är lite väl. Hoppas det känns gott i kroppen idag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 7. Men håller med, ska det vara rea ska det vara mer än 30, 30% är ju knappt inget som produkten är väldigt dyr från början. Ojoj lät som ett jobbigt träningspass, hehe

  SvaraRadera
 8. Hm...har aldrig testat crossfit men hört att det ska vara grymt jobbigt. Och på din beskrivning så verkar det extreeemt jobbigt och jag är tveksam till om jag vill testa.... ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Förra torsdagen körde jag så hårt på cirkelträningen så att jag fick blodsmak i munnen och det är då man funderar på vad man håller på med ;)
  Hur som haver så har jag hunnit med 3 pass efter det,så det var väl inte då farligt ;)

  SvaraRadera
 10. Duktig du är som kör på!

  Och helt rätt. Rea ska kännas som ett kap.

  xx

  SvaraRadera
 11. Håller med! När det är rea och då på lite dyrare produkter ska det vara 50%. Annars kan det vara för min del. Har skor som jag ännu inte använt så denna gång får det vara. Satsar på våren i stället!

  Kram

  SvaraRadera
 12. Jag knaglar också runt med träningsvärk efter debutträningen häromdan. Ska på det i morgon igen - ont skaa ju med ont förgås :)
  Rea är bäst!

  Kraaaam

  SvaraRadera
 13. Det är kul med rea!
  Dom bästa fynden gjorde jag på MQ i år :)

  SvaraRadera
 14. Ja fy vad träning kan vara hemsk ibland. En nära döden upplevelse. Men efter sådana pass blir jag nästan hög och lyckan är total. Det är det värt! :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 15. Håller med är det Rea ska det vara rejäl Rea om det ska vara värt det!
  Verkar som det var passet from hell, otroligt rolig liknelse förstod PRECIS vad du menade! :)

  Kram

  SvaraRadera