torsdag 24 januari 2013

PRIMA GREJER




En superduper julklapp från mamma och pappa.



God dagens!

Ibland tror man att såna här grejer bara är överskattat typ sånt som teknikmagasinet hittar på men jag fick denna av min mamma och pappa i julklapp och den är huuuuur braaaaa som helst, finns hos Kicks. Den där lilla ledampan gör verkligen underverk. Nog för att jag både har belysning och förstoringsspegel i badrummet men den här gör ändå jobbet lättare och bättre, man missar inte ett enda hårstrå. 





Igår kom pincetten till användning och även min privata stylist (dottern). Idag är det fest så det vara bara att att ta tag i helrenoveringen. Det ska rakas, noppas, färgas, målas och plattas, finns ingen ände på allt som ska förbättras i största möjliga mån.





Gårdagen bjöd också på träning efter jobbet och som ni ser har jag hoppat som en loppa runt 1000 hopp blev det, inte illa pinkat men jag vaknade i natt och fick smörja in knäna med tigerbalsam.





Gårdagens enkla middag bestod av två kokta ägg, makrill i tomatsås och lite parmesnaost samtidigt som jag kollade på "Mia". Ny fin Matteusskål som också är en födelsedagspresent från fina M med familj.




Ha en mysig dag!

KRAM




7 kommentarer:

  1. Wow, vilket pass! Tack och lov att det finns tigerbalsam ;).
    Ha så skoj! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Ha så kul på festen :) Kram

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga bilder..hoppas festen blir lyckad!! :D

    Kikar in för att önska dig fortsatt fina vinterdagar♥

    Tack för alla fina kommentarer du delar med dig av till mig :)

    Ann-Louisekram

    SvaraRadera
  4. Härligt med en egen stylingassistens, samt sicken bra grej, sådan har jag inte sett innan hehe

    SvaraRadera
  5. Men gud så mysigt med dottern som stylist! Jag är en bit därifrån ännu, äldsta dottern är 12, fyller 13 i år, men är inte riktigt "där" än....i hennes liv finns bara hästar. Fast jag börjar märka att hon den där medvetenheten börjar smyga sig på. :)
    Kram!

    SvaraRadera