måndag 18 februari 2013

MÅNDAGDagens ögongodis, superfint halsband från Edblad som jag fick av mamma och pappa i födelsedags present. Love it!Hej!


Ny vecka med sportlov för dottern och sonen fyller 20 år i helgen. 
Det känns fint i kroppen också efter helgens Spa upplevelse så idag blev det Crossfit träning på lunchen. Det är trist att min min kompis K slutat träna CF så jag får träna de passen ensam nu för tiden. Det är ju i och för sig ett gruppträningspass så vi är ca 12 stycken varje gång men det är alltid extra kul att ha en egen träningskompis med sig. Nu tränar vi PT-duo en gång i veckan istället så vi har inte slutat träna tillsammans helt och hållet. K är rädd för att skada sig när hon tränar CF så därför lägger hon av fast egentligen borde jag nog vara mer rädd för det som är stelare än henne. Det är otroligt viktigt lära sig tekniken först och inte lasta på för tunga vikter så jag får vara försiktig.

Nu ska jag skynda mig till apoteket innan det stänger för Penny behöver mer medicin.Ha en fin start på veckan!

KRAM

7 kommentarer:

 1. Åhh vad kul med kalas : )) stor kram och vilket fint halsband! Sofia

  SvaraRadera
 2. Ohh så fint halsband, du har en utmaning hos mig =D

  SvaraRadera
 3. Vilket snyggt halsband!!

  Härligt med träning, jag saknar det så mycket att jag inte längre kan ha de som en naturlig del av livet som innan, men man får göra det bästa av förutsättningarna.

  Ha en det gott!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 4. Superfint halsband!
  Kul med kalas, här har vi en som fyller 20 i april. Kramis Suss

  SvaraRadera
 5. Stooort grattis!! Superfint halsband du har fått! Vi har också ett födelsedagsbarn... sonen fyller 24 om några timmar. Ha en go kväll!

  SvaraRadera
 6. Underbart halsband! Det gillar jg verkligen!

  Kram!

  SvaraRadera