onsdag 20 mars 2013

CONVERSEVäl använda och inte alls särskilt bra för fötterna har jag läst. Det kunde man väl i och för sig räkna ut själv och jag är inte alls snäll mot mina fötter sommartid då jag varvar mellan Converse och flip flop. Det kanske är tur att sommaren inte är så lång trots allt.Hej!

Hoppas ni mår bra! Gjorde en liten check i skoröran och slitna Converse är vi inte fattiga på i den här familjen. Jag köper nya och dottern som har samma skostorlek som jag hjälper till att slita ut dem. Får nog bli nya Converse i påskäggen tror jag.


Ja det finns som sagt en del slitna på lager.Apropå skor så var det egentligen ett par löparskor jag letade efter tänkte jag skulle vara beredd när snön börjar försvinna och ta tag i det där med löpningen som är en riktig akilleshäl för min del jag får liksom aldrig något flyt i det och känner aldrig någon njutning som så många pratar om men jag ska göra ett nytt försök i vår så får vi se hur det går. Bombardera mig gärna med tips om hur man lär sig springa för det ska gå - har jag hört! Tänk om man blir jagad av någon knäppgök då vill man ju kunna springa ifrån.KRAM


11 kommentarer:

 1. Hehe ja, skulle nog behöva nya jag med, men som du säger de är inte speciellt sköna att gå i

  SvaraRadera
 2. Flip flop och converse är min skomeny också på sommaren ;)

  Fina är dem!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Vi har en del av dem här hemma också! Från och till hamnar de i tvättmaskinen för en tvätt. Fungerar ok!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Äger inga Converse faktiskt, trots att de är så snygga. Jag får lätt ont i fötterna och ryggen av dåliga skor, så jag vill inte prova. Tror jag. Eller kanske ändå...

  Jag har återfunnit glädjen i löpningen sedan ett par år tillbaka. Sprang en hel del som tonåring, sen pausat i typ 30 år ;-) Jag ser till att inte ha för tungt i magen innan, men måste ha nån form av energi. Typ en halv banan eller ett halvt glas juice. Sen går jag raskt som uppvärmning, i ett par hundra meter, och ser till att syresätta ordentligt under tiden. Djuuuuupa andetag. Joggar lugnt till en början för att ytterligare värma upp. Sen flyyyyyger jag fram :-) Mitt tips. Lycka till.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Jag äger inga men vill gärna ha ett par eller två... flipp flopp är ju så himla härliga i att gå omkring i om sommaren även om de inte är snälla mot fötterna. Varvar man med fotriktiga skor är det okej tycker jag ;)
  Kram.

  SvaraRadera
 6. Jag äger inga converse men snygga är de fotriktiga eller inte. Stockholmsskor ; ) alla har det däruppe ; ) Löpning jag kommer gärna med tips : )) kram på dig finis Sofia

  SvaraRadera
 7. Converse är sköna trots sin brist på fotriktigthet =D Ha en fin dag, kram Milla

  SvaraRadera
 8. Convers är snygga men inte sköna för mina fötter längre, på tok för platta. Sedan tycker jag att man luktar ju inte direkt rosor om fötterna när man måste ta av sig dem heller.
  Flipflopps är ju något som jag känner väl till från mitt nya hemland. Jag tror bannemig att det är en nationalsymbol. Alla har dem JÄMT och året om, ja även på vår vinter och det kan ligga iallafall på nollan typ tidiga mornar när man går till jobbet. Fast de flesta tar ju bilen och då är man ju varm och go men ändå och att köra bil med dem är inte tillåtet fast jag har aldrig hört någon som åkt fast för det!! Inte heller de passar mina fötter men till stranden går det fint, kortare sträckor bara. Är man gammal eller är detta också vuxenpöäng när man väljer bort snygga skor?!?
  Kram Anette

  SvaraRadera
 9. Utslitna converse tycker jag är fint, hihi.
  sv: Nämen åh, så otroligt glad jag blir att du tycker det. Tusen tack finaste!
  Torsdagskramar. ♥

  SvaraRadera
 10. Jag kan inte gå i låga skor...kanske för att jag är kort...vill alltid ha en liten eller hög klack....men när jag tar en Power walk, har jag riktiga skor (Puma)...men jag funderar på att börja springa igen....det var säkert 20 år sen jag sprang senast!!!! Har bara gått ute och på band(som vi har hemma)...men nu jädrans, hihi...måste nog köpa mej ett par löpar skor också;)
  Ha de gott vännen!
  Kram

  SvaraRadera
 11. oavsett om de är fotvänliga eller ej så älskar jag mina converse, snyggt i alla väder, (nästan) Kram

  SvaraRadera