lördag 16 mars 2013

LÖRDAG

Gårdagens lunch från Kalori.Hello!

Hoppas ni mår bra!?!. Igår efter träningen blev det en av mina favoriträtter till lunch, riktigt mumsigt!......och sen dog jag nästan. Vet inte riktigt vad det är med fredagar men jag blir supertrött på eftermiddagen och så är det bara att snabbt ta sig hem från jobbet fixa någon middag och igår blev det snabblagad Tacos (inte min favorit) och sen somnade jag nästan på en gång. 
Idag är jag i alla fall piggare och vi har haft strålande solsken. Jag och Malin har varit en sväng på stan hon skulle köpa hårfärg och jag hittade ett par jeans.Den är finingen hittade jag inte på stan den har jag köpt hos Violan. Ni som har barn och ska till Kolmården i sommar måste bara besöka hennes gårdsbutik som ligger precis i närheten. Hon har även en nätbutik men där finns inte allt från gårdsbutiken men ser ni något intressant på hennes blogg eller instagram (violan9) så skickar hon det gärna ändå. Kudden såg jag på instagram och hon var jättegulligt och skickade tre fodral till mig. Jag har inte varit till hennes gårdsbutik men skulle definitivt besöka den om jag var i krokarna.Nu lagas det indisk mat här och samtidigt ska jag färga håret på Malin.

Ha en superskön lördagkväll!KRAM
3 kommentarer:

 1. Fin kudde. Alltid roligt med nya tips.

  Ha en skön kväll du också!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. ha ha vet inte vad det är med mig men mina associationer till laxen ha ha blev ett kvinnligt könsorgan!!! ha ha är det lördag så är det ; ) Kudden var jättefin! kram på dig finis! Sofia

  SvaraRadera
 3. OHHHH, supersnygg kudde. Samt sådär är min sambo med, han är megatrött på fredagar, hehe.

  kramar.

  SvaraRadera