tisdag 16 april 2013

DET ÄR MYCKET NU
Fixar lite i dotterns rum också, varför bara göra en sak i taget, så idag på lunchen hann jag köpa lite roliga detaljer till hennes rum på HM Home.

God kväll!


Kikar in en liten sväng bara för att säga hej och visa att jag fortfarande lever. Ibland är det verkligen full rulle, utöver lite fix med sonens och dotterns rum ska jag hinna jobba, äta, sova och träna också. Dygnets 24 timmar är lite snålt tilltaget just nu.


Ikväll har jag ätit Lailas "Indiska gryta", tittat på spännande serien "The Following", hjälpt mannen med en skyltning till hans jobb och lyssnat på dottern som tränar inför sin projektredovisning. Disken och tvätten får tydligen vänta till årsskiftet eller nåt.

Nu måste jag sova för i morgon ska jag upp i ottan och hinna med träningen innan jobbet. Det är tur att jag inte är den stressade typen, jag har bara högt blodtryck.
Ha en mysig kväll så ses vi i morgon!

11 kommentarer:

 1. Att tagga ner ligger inte för vissa personer helt enkelt ;-) Men du kanske ska fundera på saken. Din kropp protesterar ju. Sköt om dig, vännen.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Ja men visst är det svårt att få timmarna att räcka till! Härligt att komma iväg på träning före jobbet, det är nog så jag måste försöka få till min träning nu för jag hinner inte alls med den som jag vill. tyvärr har vi inga morgonpass här men jag får fixa mina egna :-).

  Hoppas att du får en riktigt bra onsdag och ett härligt morgonpass! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Tänk att det alltid är så att timmarna inte räcker till? Men igår placerade jag ändan i soffan ett par timmar, och det var skönt! :-)

  SvaraRadera
 4. Det är mycket här också den här veckan.....mycket att fixa innan resan och idag ska jag städa och plocka upp tvätt....
  Hoppas du har det bra!
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Ibland har man full rulle, och så roligt att inreda dotterns rum lite. SÅ gott med indískt =D

  SvaraRadera
 6. Stressa lugnt, hihi. Låter hektiskt men samtidigt väldigt roligt med allt fixande och trixande. Hoppas att det blir bra när ni är färdiga :) Kram

  SvaraRadera
 7. H&M HOME...älskar dom = ))
  Har hittat så fina kudd-fodral jag vill ha !!
  Ha det gott.
  Kram Helene.

  SvaraRadera
 8. Mycket här med. Känns som om dagen borde ha några fler timmar...

  Kram

  SvaraRadera
 9. Håller med dig, just nu räcker inte tiden till för allt som jag vill göra. Kul med inredningsprojekt, HM Home har så mycket snyggt så jag förstår att dottern får ett mysigt rum. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 10. Easy fina tiger. Mamma skickade ett sms och undrade om jag var stressad. Jag ringer inte henne ljka frekvent fullt ös medvetslös ; ) Duktiga du med morgonträning kram från din "schlagerpingla" ; ) i Hjo Sofia

  SvaraRadera
 11. Vilken massa saker du hinner med! :)
  Och jag känner igen det där med att vara lite överallt när man fixar och donar! Jag har ju precis flyttat och försöker verkligen fokusera på ett rum i taget, men när jag kikar på soffor så fasntar jag för hallmöbler, när jag kikar på köksbord så fastnar jag för barnmöbler....och så vidare! :)

  Kram!

  SvaraRadera