fredag 19 april 2013

GOD FREDAG KVÄLLI morse på gymmet. Fördelen att träna på morgonen är att man nästan är ensam, alla löpband är lediga och det är ingen kö till duschen när man är klar -  stor skillnad från lunchträningen.
God kväll!


Jag kämpar på med träningen men fy tusan vad tungt det är ibland och uppvärmningen på löpbandet som tar ca 20 minuter är värst men det är skönt när man är klar och kan ge sig på styrketräningen. Vissa delar passar en förstås bättre än andra där man är uthålligare och starkare. Hade en förhoppning om att jag kanske skulle börja gilla löpningen men jag vet inte om det nånsin kommer att ske men vi får se, än är det inte över.Just nu sitter jag och sippar på ett glas vitt vin också, alkoholkonsumtionen är på tok för låg i det här huset så nu ska jag bli vuxen och dricka vin till maten på helgerna. Ikväll ät vi kräftstjärtsallad (från Lailaboken så klart) och mannen undrade om maten stod på spisen när han hade satt sig och skulle hugga in, ha ha ha. Tur att jag och Malin år soppa igår kväll när han inte var hemma för det anser han inte heller att är riktigt mat.  Det är tuffa tider nu.
Ha en fin kväll!

10 kommentarer:

 1. Härligt med träning på morgonen, man blir så skönt pigg hela dagen och gott att slippa trängas på gymmet!

  Önskar dig en trevlig helg!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Du är så duktig : ) så fort jag gör något vegetariskt hemma så frågar min sambo -Sofia, var är köttet????? Kul kul 80 går inte att laga mat utan kött härhemma : / möjligtvis lax kram Sofia ps. vin på helgen är ett måste ; ) ds.

  SvaraRadera
 3. Låter som Husse! Ska vara en rejäl köttbit för att räknas!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Haha, kräftstjärtsallad lät jättegott. Men jag måste hålla med maken. Jag klarar mig inte heller på soppa. Mitt argument är: sila bort vätskan så får du se hur mycket mat som blir kvar. Det är jättegott, men jag blir hungrig på nån timme.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Tuffa men hälsosamma tider=))
  Fasiken vad du jobbar på! Bra som 17!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Tuffatider :-)

  Vad duktig du är som tränar regelbundet. Vill jag också, men där är jag inte i min rehabilitering efter frakturen. Tålamod....

  Ha en fin lördag och njut av vinet.

  SvaraRadera
 7. Duktig du är och ja skönare att träna på morgonen =D, det kickar ju igång dagen med =D

  SvaraRadera
 8. Oj vad du kämpar på...det är bra det;)
  Jag har också tränat på gym i mina "yngre" dar hihi...och vet du, jag jobbade där också ett tag (var tillsammans med en kroppsbyggare, herregud...)men dom tiderna är förbi....men har funderat att börja "gymma" igen...få se hur det blir...jag ska ju börja springa, hihi...och så yogar ju jag...tycker liksom att det räcker;)
  Nu måste jag börja packa inför "lill" semestern....vi åker i natt....
  Största kramen Bia

  SvaraRadera
 9. Bra kämpat! Det är ju så skönt att ha träningen avklarad när man kommer hem efter jobbet.
  Hoppas du haft en fin lördag och får en bra söndag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 10. Vad duktig du är som styrketränar!! Det hade jag verkligen behövt göra. Min rygg berättar det hela tiden. Men jag tycker det är så hiskeligt tråkigt bara...
  Heja dig!
  Njut av det som är kvar av helgen :)
  Kram

  SvaraRadera