fredag 24 maj 2013

BROWNIE





Vad bra det blev va!?! och vad tog alla mina extra kilon vägen? de måste ha hamnat i spraybehållaren på något vis. Tjoho!



Hej!

Nej det är väl inte riktigt som den omtalade H&M reklamen jag ser ut varken figur eller färgmässigt. Jag har en mer naturlig svensk sommar solbränna och visst känns det en aning fåfängt det här med spraytanningen men jag blev väldigt nöjd. Nu har jag haft kjol två dagar på raken av ren glädje men det blir nog ett slut med det om vädret ska fortsätta vara så här kallt för jag håller verkligen på att frysa ihjäl. Färgen håller ungefär 7-10  dagar. 

Idag blir det afterwork på en Etiopisk restaurang, inga fördomar men det känns som det kan bli en kväll på muggen. Beach 2013 here we come!


Ha en fin kväll!






Ps. Jag har faktiskt bokat in en ny spraytid om ett par veckor i fall inte solen tittar fram nåt under tiden och jag hinner skaffa mig en "egen" bränna. Ds






20 kommentarer:

  1. Tänk om man hade den figuren ;)
    Kram till dig och trevlig afterwork.
    Pia

    SvaraRadera
  2. Jag är väldigt blek nu men brukar snabbt bygga upp en bränna. Nog ser det fräschare ut och man känner sig piggare. Tycker i alla fall jag.

    Kram

    SvaraRadera
  3. du är underbar gahhhh vad jag vill träffa dig på riktigt. Jag håller tummarna för att du inte hamnar på muggen inatt. Jag är på väg till västkusten ser fram emot vin, mat ich trevligt sällskap kram sofia

    SvaraRadera
  4. Haha, jag som trodde du hade bakat ngt mumsigt när jag läste överskriften..;-)

    Ha en toppen kväll
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  5. Tänk om man var så där brun.....vi har haft toppen väder här idag...just nu kom jag in...har suttit ute med ett glas vin och myst och läst en tidning ;)))
    Snart blir det Let´s dance.....ha en jätte mysig kväll min vän!!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Så bra att du blev nöjd med din spraytan och vad trevligt med afterwork :)
    Kramar

    SvaraRadera
  7. Hoppas du fick en kul after work !!
    Jag blir "bara" gyllen-brun jag = ))
    Ha en fin helg.
    Kram Helene.

    SvaraRadera
  8. har också gjort spraytan en gång och det blir jättesnygg färg, synd att det ej håller längre bara, man får underhålla och smörja sig med lite brun utan sol själv, hehe

    ha en toppenlördag nu
    kramar

    SvaraRadera
  9. Det är fint att vara lite lagom brun. Spraytanning skulle jag vilja testa också någon gång. Solade mycket förr och gick verkligen in för det men tack och lov har jag kommit över det. Lagom är bäst.
    Kram

    SvaraRadera
  10. Spraytan kan jag oxå tänka mig.

    SvaraRadera
  11. snyggt å vilken fin färg på den bikinin:)har aldrig testat sprytan ,men det ska jag göra nån gång...

    SvaraRadera
  12. Den figuren och färgen skulle inte sitta helt fel. jag blir typ illröd efter att ha varit i solen, så spraytanning kanske vore något för mig, men jag vet inte om det finns något sådant här i min lilla stad :).

    Ha det gott och hoppas det gick bra med magen :)! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  13. Det är bra trevligt att ha fått lite färg mås jag säga. Jag är glad över den spanienvistelse vi hade i påsk, den ger mig en grund.

    Benen mina är dock inte...så solbrända. Men vad sjutton tänker jag, de flesta av oss är ju vinterbleka :-)

    Ha det bäst

    SvaraRadera
  14. Jag skulle verkligen behöva spraya mig brun. Blir sällan särskilt solbrun :(
    Kram.

    SvaraRadera
  15. Tjejen på bilden ser lackerad ut. Det blir betydligt vackrare i verkligheten har jag sett. Och....detta förb..de smala modellideal. Visserligen har jag själv gått ner till en trivselvikt men vissa bikinimodeller är magra. Inte snyggt, inte sunt!
    I detta sabla vädret får det nog bli sprejning här också.

    Kraaam

    SvaraRadera
  16. Aha det är det som är receptet....på den perfekta solbrännan. Jag är väldigt försiktig i solen nu för tiden så en spryning kanke skulle vara nåt för mig. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  17. jag tycker det är ett fantastiskt koncept som jag kört några år nu! Spraytaning är snyggt o du slipper solarium och solens farliga strålar men får ändå se fräsch ut! win-win! :)
    kram

    SvaraRadera