tisdag 21 maj 2013

SOLFUNDERINGAR

image1746
Hej!

Nu har jag precis sett klart "The Following" med magnip. Zucchini lasagnen åkte ner lite väl fort tror jag men jag var så hungrig efter att bara ha ätit/druckit en varma koppen och ett äpple till lunch. Kallt har det varit idag också (så där så man gärna vill gå till Sats och bara sätta sig i bastun) en riktigt kontrast från gårdagen då mina funderingar bestod i att snabbt försöka lösa solproblemet.

Vi har bara adirondackstolar just nu men jag vill kunna ligga ner mjukt och skönt och njuta av värmen. Hittade lite fina alternativ på nätet, snygga men ganska dyra varianter. Ett annat alternativ är ju att jag involverar min man (byggare Bob) att fixa nåt eller så köper man helt enkelt bara en sån där ful uppblåsbar dubbelmadrass från Jysk som tål vind och vatten och som är så billig att man kan köpa en ny varje år.


ÄPPLARÖ Solsäng IKEA Ryggen är ställbar i 5 lägen; anpassa efter behov. Med hjul; lätt att flytta runt.

.....eller ett par såna här, "Äpplarö" från Ikea, helt ok både till utseende och pris. Jag har en vecka på mig att lösa problemet innan sommarvärmen dyker upp igen.


Ska rådfråga mannen men han tycker säkert hela grejen är totalt ointressant eftersom han aldrig solar!
12 kommentarer:

 1. Vi har faktiskt ett par helt vanliga madrasser som vi släpar ut när vi vill ha det lite extra mjukt och skönt. Men de tar ju sån plats inne sen. Men det där med den uppblåsbara lät ju bra. den kan ju faktiskt ligga kvar ute, som sagt.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Som man bäddar får man ligga! Både dyrt och billigt fungerar. Du får väl fundera lite till på vad du vill ha....

  Kram

  SvaraRadera
 3. Men du, den översta bilden, tänk om man hade det så hemma, det vore något det :-). Lycka till med letandet!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Köp vad som helt. Du måste ju ha NÅT att ligga på då du solar :)
  För sola...det måste du ;)
  Det ska jag göra idag...också... :)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Äpplarö från Ikea såg nice ut. Klart du måste ha något att ligga på när du solar. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Jag har velat ha och önskat mig nån sorts solsäng i flera år men inte kommit till skott eller fått någon än. Har inte haft tid att sola i alla fall! :)
  Fast jag fick ju en fatboy hängmatta förr förra året men det är knepig att ligga på mage i annars jätte skön!

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  Ps.Cool väska.

  SvaraRadera
 7. Alla varianter ser rätt sköna ut på bild åtminstonde. Köp kanske inte för skön så du somnar och blir totalstekt! Men jag skulle nog välja Ikeas eller någon liknande variant trots allt. Verkar praktiskt att kunna rulla runt lite.
  Nu med nytt däck ska vi också leta efter stolar och annat till sommaren. Jag har också en hängmatta som Kis, men som sagt den kan man ju bara ligga i åt ena hållet och inte direkt sola i.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Skulle nog ta några som tål vatten och sol....den sista varianten kanske?...det finns ju hur många varianter som helst ute i handeln....;)
  Ha en fin dag!
  Kramisar

  SvaraRadera
 9. Första bilden så ju härlig ut även om jag inte är så
  Förtjust i pool men ligga på en skön säng är ju inte fel!!

  Hoppas du hittar något fint och bekvämt!

  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 10. härligt att ligga å lapa sol i någon av de där, men med tanke på hur våra somrar brukar se ut så skulle jag välja ett billigare alternativ:)

  SvaraRadera
 11. Det där byggare bob-projektet tyckte jag lät väldigt bra! Jag fick en massa bra idér där :) Annars tycker jag den lite mer ovala var riktigt snygg. Och ibland är det ju trevligt att köpa grejer så man inte lägger hela sommaren på att bygga!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Oooh, en sådan där solbädd skulle jag också gärna vilja ha! Ska bara skaffa mig en trädgård först... hihi. Men sen! Bygga en egen vore ju idé. :D Trevlig helg! Kram

  SvaraRadera