lördag 11 maj 2013

UGGLA OCH CLASEn suddig bild på Magnus Uggla och längst till vänster Mariette från Idol, hon med rasta flätorna om ni kommer ihåg.


Hej!

Igår kväll var det Hamburger Börs och Magnus Uggla som gällde. Fotoförbud förstås men jag lyckades norpa till mig en bild med mobilen. Jag har aldrig varit något Uggla-fan så att sjunga med i texterna fick de andra göra men det var roligt ändå och det blev ett riktigt bra drag på slutet.  


Idag har vi rensat i röran och varit iväg till återbruket med ett släp fyllt med skräp. Feng Shui inspirerad till tusen efter bloggdagen och jag har faktiskt en Feng Shui bok någonstans som heter just "Rensa i röran" men det hittar jag inte just nu så det kanske är ett tecken på att det behöver röjas.
Idag har vi "bakat" också, den klassiska knäckebrödstårtan. Hemligt recept.
Clas fyllde nämligen 18 år igår men då hade vi inte tid att fira honom så det fick bli idag istället men han var inte sur för det.

Stallkompisarna fick smaka lite men det mesta glufsade han i sig själv den lilla gråhåriga gottegrisen.


Själv har jag också gottat mig så nu ska jag sova på syndarmaten som blev pizza och trocadero, i morgon måste jag nog ta en extra runda i spåret.


Ha en härlig lördagskväll!

11 kommentarer:

 1. Jag kan tänka mig att det blev drag, skoj! För det mesta är det ju skoj att gå på sånt även om man inte är jätteförtjust i musiken :-).

  Och grattis i efterskott till 18-åringen, jag vet inte riktigt om jag kan säga att jag tyckte tårtan såg smarrig ut ;). Men pizza lät gott.

  Ha en skön söndag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Kul att gå på konsert. Jag har heller inte varit jätteförtjust i Uggla, men efter Så mycket bättre så växte han för mig.

  Haha, knäckebrödstårta. Jag hann tänka: har jag aldrig hört talas om, och hemligt recept, det måste vara nåt alldeles speciellt. Haha, han verkar ha blivit nöjd.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Ohh så skoj med konsert, och hon Mariette var ju jätteduktig =D

  SvaraRadera
 4. Jag gillar Uggla....tycker han aldrig åldras heller....vi är av samma årgång hihi....Här behövs en rejäl rensning också, men jag kommer aldrig till skott liksom, haha...nu drar vi till landet en sväng...ha det så bra!!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hade jag gått på Uggla hade jag sjungit med, oj som jag hade gått igång :-)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Uggla, min tonårsidol hade nog sjungt med i varje låt. Grattis till 18-åringen o tårtan tycker jag ser riktigt god ut. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. UGGLA is ther shit godetid vad roligt :) Hoppas du mår toppen : ) Jag laddar för Göteborgsvarvet på lördag : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 8. VIlken mumsig tårta, han verkaden nöjd!
  Jag gillade verkligen Uggla när den tiden begav sig, känns lite som han stannat åldersmässigt.. :) Men jag gillar honom!

  Lycka till i springspåret!

  SvaraRadera
 9. Här rensas det också för fullt i röran och in med mer feng shui :)
  Kram.

  SvaraRadera
 10. Grattis till 18-åringen, klart han skulle firas på bästa sätt :)

  Alltid kul att gå på konsert!

  Hoppas veckan börjat bra!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 11. Vad kul att gå och titta på Uggla, det är lite nostalgi det med ;)

  GRATTIS till 18-årsdagen <3

  SvaraRadera