tisdag 27 augusti 2013

SEMESTERN ÄR ÖVER


Det låter säkert som kinesiska men snitthortensiorna är faktiskt superenkla att hålla vid liv om man jämför med de i kruka. Ett tips för er som gillar just den blomman och har lika ogröna fingrar som mig.Hej...igen!

Long time no seen förresten. Jag tog en låååååååååååång semester från bloggen och ungefär en hälften så lång från jobbet, det borde ha varit tvärtom. Det tog mig till och med tre försök att komma på lösenordet till blogger så nu har jag verkligen haft ledigt länge nog.

Förutom Hortensian står en stor hög med kakel i hallen. Det börjar dra ihop sig till ett avslut mellan advokaten och plattsättaren så snart är det äntligen dags för badrumsrenovering, kniper tummarna hårt. Tio års väntan är över och jag kan knappt fatta hur vi stått ut med allt detta tjafs så länge.
I hallen hänger också denna jacka som jag sommarfyndat för 99 kr på Gina Tricot så billigt så det kvittar om jag ledsnar på djurmönster i morgon.
Nu ska jag skriva ett förhoppningsvis sista brev till advokaten och sen är det dags att sova!
11 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka till bloggland! Dök själv upp här igår efter en lite paus som inte var planerad, livet bara blev så.
  Så skönt att det äntligen kan bli av...nytt badrum. Kan knapt fatta vidden av att det skulle tagit 10 år för en tvist att lösa sig. Skulle nog blivit skogstokig för länge sedan. Nu håller jag också mina tummar hårt för dig.
  Cool jacka. Själv brukar jag tänka att om nå+got är så billigt så är det nästan lika billigt som disktrasor så då får det iallafall någon ny användning ifall jag tröttnar på den "billiga trasan".
  Ha det fint!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Men hej! Välkommen tillbaka! Vilken tur att jag fick träffa dig irl ändå i förra veckan. Hihi.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka!
  Hortensia är ju så vackert...
  Snygg jacka också!
  Håller tummarna hårt att kaklet kommer upp nu då...vilken lättnad det måste vara för er, när det sitter på plats.
  Ha de gott
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 4. Tjena tjejen! Varmt välkommen tillbaka från din bloggsemester.

  Hoppas att allt löser sig med badrummet nu så att ni kan lägga det bakom er.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Men så kul att du är tillbaka!

  Åhhh, jag håller alla tummar & tår för er att allt ska gå bra. Tio år..galet länge!

  Snygg, ledsnar du så vet du var jag finns..;-)

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Verkar ingen rolig historia det där. . . men kul med nytt badrum. Vi håller också på här hemma. kram N

  SvaraRadera
 7. Men hallo...kul att du är tillbaka!! jag har varit borta från bloggen över en vecka, eftersom vi har varit i Marmaris, men jag tycker det har varit en lång tid, hahaha.....jag kan liksom inte slita mej från den, fniss...ett nytt badrum skulle vi också behöva....men ikväll ska "guben" sätta upp ett högskåp från Ikea iaf....alltid en början ;)
  ha det gott!
  Kraaam bia

  SvaraRadera
 8. TJOHOOOOOOOOOOOOOOOOO underbart att du är tillbaka : ) kramar i massor och idag fick jag nytt jobb äntligen jag har inte haft det bra de sista månaderna! kram Sofia

  SvaraRadera
 9. Härligt att du är tillbaka, har kikat in här flera ggr =D

  SvaraRadera
 10. Hallå, kul att du är tillbaka, men trist med badrummet, hoppas verkligen du kan lägga det bakom dig efter tio år. Jösses ni borde ha medalj som orkat så länge. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 11. Välkommen tillbaka efter en underbara sommar :D

  Spännande och kul med nytt badrum...men efter 10 års tjafs? Suck!

  SvaraRadera