söndag 1 september 2013

GYMBOYS


Victor med lite mer definierade muskler än sin mamma.


Hejsan, 


Här har vi haft helgen "segare än segast". Jag har mest legat i sängen och tittat på tv men så har vädret inte varit på topp heller. Igår vid lunch kom i alla fall sonen hem och släpade med mig till gymmet så vi körde ett benpass ihop. Jag hade inte kameran med mig igår men det har blivit några foton tidigare pass under semestern med Victor och hans kompisar.
Marcus får ett hjälpande finger vid bänkpressen.
Gustav är nog den starkaste av de tre.
Här kommer en bild i färg också och som ni ser så går hela gymmet i en skrikig röd färg. Säkert helt Feng Shui rätt men jag tycker den är skitjobbig. Tur att Sats är lite mer diskreta när det gäller färger på sina gym.
"Stringlinnen" som jag kallar det, ju mer som syns desto bättre tydligen.
Nej nu måste jag uuuuuuuuuut. Solen har kommit fram så nu får det bli en långpromenad.

10 kommentarer:

 1. Ha en skön eftermiddag i solen😊

  Kramkram

  SvaraRadera
 2. Det var vältränade killar minsann! Där ligger man rejält i lä ;-)

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt i Paris....och lika varmt som vi hade i Marmaris hade ni också, hihi.....och på Gym har jag varit och tränat i mina yngre dar....var ju tillsammans med en kroppsbyggare....så det är klart man började träna, hihi....men det var då det!!!! NU är det Yoga och PW som gäller....men det går bra det med ;))
  Ha en fin kväll.........nu ska jag äta spagetti med köttfärssås...mums!!!
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Schysst att sonen drar med mamsen till gymmet. Blev ett tufft pass förstår jag. Ha en fortsatt mysig söndag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Jisses vilka muskelpaket. Fin son du har. Kan ju trösta dig med att det förmodligen är tur att du inte har lika dana muskler.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Så du får hänga med killarna på gymmet! Varför inga gymbilder på dig?? :) Jag gilla färgen på väggarna men när man väl är där kanske det är för mycket...

  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 7. Så mysigt att träna med sonen och han är ju lik Benjamin McKenzie/Ryan Atwood i serien OC hehe

  SvaraRadera
 8. Oj så mycket muskler!! Det måste kräva en himla massa jobb, häftigt!

  Ja det är jättekul med nöjda kunder och att få måla mer till dem. Då blir jag glad! Hihi, ja man får tänka på att vilan är tidsbegränsad :)

  Ha en härlig höstmåndag <3 Jennie

  SvaraRadera
 9. Vilka vältränade gossar! Tur att man inte är 20 längre ; ) då skulle jag väl kissat på mig av lycka ; ) om jag såg dem på gymmet. Röda väggar går bort usch. Hoppas att du mår bra min fina bloggböna. Vad mysigt det var att ses i somras. Hur var Paris? Skåne osv : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 10. Kul att kunna träna tillsammans. Och oj vilka muskler de har då, de ser riktigt vältränade ut :).

  Ha det gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera