söndag 8 september 2013

TRÅKSAKEREtt stycke söt bambupall har kommit på posten.Hej!


I helgen har det varit riktigt sommarväder och jag är nog inte den enda som kommenterar det i bloggvärlden men man kan inte låta bli. När jag var på Ica Maxi och veckohandlade idag såg jag en mamma med sina två små barn som var lite halvblöta i håret och rödflammiga av solen sådär som man ser ut efter en dag på stranden (i juli och augusti) det är ju lite mysigt ändå att man kan få uppleva såna dagar i september.

Själv har jag inte legat på playan i helgen jag har bara gjort sånt som gör att jag vill flytta till lägenhet pronto. Skurat farstukvisten med mögelmedel så att händerna krampade, tömt ett släp fullt med skräp på Återbruket (vart kommer allt ifrån) och hämtat ett lass med hö åt Clas. Nu gör man inte såna tråksaker varje helg så nästa vecka vill jag säkert bo kvar här.
Nu ska jag i alla fall avsluta helgen med lite kvällslyx, ny tidning och min favoritchoklad som just nu är Center med lakritssmak.Hoppas ni haft en strålande helg!.....och jag tävlar om en akvarellmålning hos Jennie Bergius, var med ni också vetja.11 kommentarer:

 1. Fin pall!
  Ja nog finns det en del tråkigheter att göra som husägare men det är ju ändå så skönt att ha sitt eget och sin egna trädgård att vistas i :-).
  Men du, den där chokladen har jag helt missat, det låter grymt gott! Hoppas du har en mysig kväll och får en bra vecka!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Här har vi oxå jobbat hela helgen och inte hunnit vara ute nåt i det fina vädret! Men vi har gjort roliga saker här hemma ;) Snygg pall, var kommer den ifrån? Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Lite kvällslyx ska man få ha, samt ja nu är det ju som högsommar igen, känns annorlunda.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Nej tack och lov gör man inte vissa saker så ofta ;-) Inte tillräckligt ofta heller skulle jag vilja säga...

  Kram

  SvaraRadera
 5. Känner också allt som oftast att det vore så skönt att bo i lägenhet. Men ändå, tänk så skönt det är att kunna sätta sig ute i pyjamasen och äta frukost! Bor nog kvar ändå ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Höög igenkänningsfaktor vad gäller att bo i hus och allt som måste göras gahhhhhh jag har målat fönster och kommer att behöva måla sjukt många mer fönster!!!! Tack för tipset ang center chokladen

  SvaraRadera
 7. Kan tro att det finns massor att göra =) Hoppas du får njuta av lite lugna lediga stunder i veckan. Kexen med de söta paketen finns på mitt jobb, och finns alltså att beställa på www.skonagertruds.se Det är i hårdare kartong så vet du =) Kostar 49 kr tror jag. Kramen fina

  SvaraRadera
 8. Ja tråksaker kan få en på hemska tankar :)
  Sedan fick du ju mystid i alla fall, det var du värd!!

  Kraaaam

  SvaraRadera
 9. Åh, så bra att du unnar dig fint efter slitet!

  Och tack för att du deltar i tävlingen, så kul!

  Ha en härlig måndag <3 Jennie

  SvaraRadera
 10. Ja det har sina baksidor det där med att bo i hus. Mycket att fixa. Ville alltid ha ett trähus men idag är jag rätt nöjd med att ha tegel för det behöver man iallafall inte måla om. Räcker så gott med en trädgård som behöver tillsyn mer eller mindre 10 av årets 12 månader.
  Den där choklade ser inte illa ut. Men det är sådant man bara kan drömma om här då lakrits inte är någe stort alls. Köpte faktiskt en påse Gott &Blandat lakrits i helgen på Svenska kyrkan efter att jag jobbat. Tänkte att den kan jag äta i soffan på lördagkvällen. Jo tjena den var slut efter några kilometer i bilen i kö på motorvägen på väg hem :-)
  Ha det fint!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 11. Oj vad du har varit flitig....klart du var värd lite choklad;))
  Hoppas du får en bra vecka....men slit inte ut dej, hihi.....
  Stor kram!
  Bia

  SvaraRadera