måndag 28 oktober 2013

Ä SOM I...


ÄggGodkväll!

Det börjar närma sig slutet nu med alla bokstavsinlägg och det känns faktiskt ganska skönt. Det har varit roligt men också svårt som t.e.x det här inlägget, hur meningslöst känns det inte att blogga om ägg men det är ju så klart långt ifrån meningslöst eftersom kommentarerna genererar i pengar till cancerfonden, tummen upp för det!

Tummen upp också för ägg som är en favorit hos oss och som alltid finns i kylskåpet. Gott och enkelt att använda sig av när man snabbt behöver föda, stekt, kokt, äggröra eller omelett varianterna är många. Jag är dock lite känslig mot ägg och bli ofta illamående när jag ätit dem men det finns några knep att ta till antingen sticka ut huvudet genom någon dörr eller något fönster och andas några nypor frisk luft eller dricka några klunkar juice. Ägg och te är däremot en katastrofal kombination för mig då är det stor risk att inga knep funkar och allt kommer upp igen. Visst är det lustigt att saker man inte tål eller är överkänslig mot oftast är det man gillar mest. 


Någonting jag inte är överkänslig mot är paket från posten och idag kom dessa byxor från Provrummet i brevlådan. Ett tips från Victoria - tack så mycket och nu ska det provas.Ha en underbar måndagskväll!
14 kommentarer:

 1. Ägg och juice-kombon har jag aldrig hört talas om förut. Att man kan må så dåligt att det. Tur att du lyckats hitta orsaken i alla fall.

  Skitsnygga byxor!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Ägg finns alltid här hemma också! Går åt några stycken i veckan. Både till det ena och det andra. Fast inte i kombinationen juice ;-)

  God morgon!

  SvaraRadera
 3. Älskar att få paket =) Spännande, hoppas byxorna satt bra.
  Kram och ha en fin dag <3

  SvaraRadera
 4. Hoppas du kommer att gilla byxorna, jag älskar mina och har dom på mig idag till jobbet, ja för man kommer faktiskt undan med att komma i mjukisbyxor när det är just DOM byxorna ;) .

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 5. Ägg är bra att ha till hands.
  Som du säger så går det fortt till att laga mycket av det och intr minst baka....
  Ha en fin vecka ! Kram

  SvaraRadera
 6. Nä inte är det meningslöst att blogga om ägg. Ägg är livsingivande om något. Faktiskt något jag levde på när aptiten försvann under cytostatikabehandlingar men man var tvungen att äta nåt. Som du säger, man kan alltid göra något att leva på med ett par ägg. Tänk om fler kunde anamma det istället för skräpmat, vilka hälsovinster det kunde bli.... Jag såg cancergalan igår, tårarna trillade förstås över alla de öden som finns.TÄNK NÄR gåtan kan lösas, cancergåtan! kram Milla

  SvaraRadera
 7. Ägg är gott....och mättande också....bra när man ska "banta" också ;)))
  Hoppas byxorna passade.....ha en fin dag!
  Kramisar från bia

  SvaraRadera
 8. Att blogga om ägg kan nog skapa diskussioner det också, och då kan det ju inte vara meningslöst. Jag gillar äggvitan, men inte gulan.

  SvaraRadera
 9. Ägg är gott ibland och ibland kan jag nästan äcklas av ägg. Att blogga om ägg är väl att det för något gott med sig, insamling!!! Kul med paket på posten, det fick jag också igår.
  Vi får väl se en outfit bild snart.
  kram Helena

  SvaraRadera
 10. Ägg innehåller allt, ja nästan egentligen. Det sägs att man ska kunna leva på enbart ägg och c-vitamintillskott. Ägg innehåller resten av alla näringsämnen vi behöver, utom C-vitamin då. Jag tycker det är så gott och lyckligtvis tål jag dem också.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 11. Ja ägg är ju väldigt bra man kan ha det till det mesta, bara för vi skulle ha ägg just i kväll, hade jag bara två kvar i förp och det behövdes tre, skratt

  SvaraRadera
 12. Fint foto och för en himla viktig sak!

  Hoppas att du har en riktigt fin kväll <3 Jennie

  SvaraRadera
 13. Ägg kan väl alltid vara bra att diskutera lite om hihi du har ju tom ett rosa äggpaket ;-)
  en perfekt kombo ju!!

  Vilka snygga byxor, jag väntar också på ett par byxor därifrån men rea galen som jag är klickade jag på outlet först ;-)
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 14. Blogginlägg som tar sig igenom hela alfabetet, det var ju en rolig idé! Nu måste jag gå tillbaka och läsa alla dina inlägg:)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera