onsdag 23 oktober 2013

X SOM I...



X*!cD#@?!



Hej bloggvänner,

Lite frånvaro blev det här men jag fick en rejäl spark under bältet förra veckan av en äkta manschauvinist, jodå såna finns tro mig. Efter att ha varit rätt apatisk några dagar och ointresserad av det mesta så börjar det återgå till det normala igen. Jag har tränat den här veckan och bloggen får sig till och med ett besök så jag håller på att resa mig upp, redo för nästa rond.



Bucket of champagne & glasses

Tack och lov fyllde min man år i fredags så hela helgen har huset varit fullt av gäster och jag har fått tänka på annat och stått vid spisen. Jag tyckte faktiskt min man kunde agerat "gästbloggare" här och ta lite ansvar hos Tidsoptimisten men den övertalningen lyckades jag inget vidare med.




Jag har antagit en utmaning också som finns här hos Niiinis. Jag älskar såna här "Rensa i röran listor" och rensar i och för sig ganska mycket och ofta här hemma men det kan aldrig bli för många gånger. Istället för varje dag rensning så kommer jag att klumpa ihop det till fyra punkter per helg, i veckorna hinner jag nämligen knappt hänga en tvättmaskin. Nu blir det i alla fall fint till advent och apropå advent så är det hög tid att "sätta" glöggen om ni vill göra er egen. Recept på GP's Dunderglögg finns här och det funkar och det blir jättegott, jag har gjort den två gånger men i år hoppar jag nog över.



Ha en fin onsdagskväll!











18 kommentarer:

  1. Så häftig utmaning, samt vad tråkigt att du inte mått bra, grattis till maken också. Ja det börjar ramla på, tycker att det gått fort innan, men nu börjar jag tycka det går saktare nu när det egentligen inte är så långt kvar, hehe

    SvaraRadera
  2. Så häftig utmaning, samt vad tråkigt att du inte mått bra, grattis till maken också. Ja det börjar ramla på, tycker att det gått fort innan, men nu börjar jag tycka det går saktare nu när det egentligen inte är så långt kvar, hehe

    SvaraRadera
  3. Grattis till maken men tråkigt att du skulle råka ut för en sådan ärkeknöl. Ja, det finns en del av dem men man får försöka att bortse från dem. Deras beteende faller bara tillbaka på den egna personen...

    Kram och lycka till med utmaningen!

    SvaraRadera
  4. En del dagar inbillar man sig själv att de där ärkeknölarna är utrotade, men så dyker det upp någon som tar andan ur en med besked! Det gäller att ha stålhättor på skorna så man skyddar sina egna tår när de klampar på! Bra med en födelsedag som skingrar tankarna!
    Kram M.E

    SvaraRadera
  5. Fy för sådana där, långa konstiga ordet! Inte roligt alls med sådana, tur att du fick skingra tankarna med att fira maken.
    En bra utmaning, borde anta den men jag är för trött, eller för lat ska jag säga. Det får bli en annan gång.
    Ha det bra! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  6. Men! Vad var det för idiot som sänkte dig så?! Usch och fy...!!!!

    Men du, jag gillade listan. Den tar jag nog och kör som en utmaning för mig själv också....får väl se hur det går! :)

    KRAM!!!

    SvaraRadera
  7. Men oj, den storyn vill jag höra mer om!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  8. Men vad var det för idiot du stötte på?! Hoppas att det känns bättre nu!
    Bra lista men jag håller med dig ska jag hinna nåt sånt på vardagarna så får jag nog ta ledigt... Här har vi kommit en bit på väg i o m renovering av sovrummen. Kram Suss

    SvaraRadera
  9. Oj, nu blev man nyfiken!! På ett arg-vi -ska-ge-det-aset-sätt. Hatar sådana och har haft en del duster på jobbet. Inte kul alls. Hoppas att du med bloggen kan få lite mer annat att tänka på. Kul med kalas ändå. Bubbel och vänner och släkt brukat alltid hjälpa :) Och kanske en och annan ljusslinga...

    stor kram

    SvaraRadera
  10. USCH för manschauvinism! Och visst finns det dom som utövar detta, tyvärr en hel del. Bra att du fick en fin helg iaf. Massa pepp och systerkärlek till dig!

    Tack snälla du! Visst är plommonfärg härligt :) Jag skulle också vilja ha ett par byxor i den färgen, men jag vill inte köpa fler gravidbyxor nu - det får bli när jag slipper sorten utan resår på magen :)

    <3 Jennie

    SvaraRadera
  11. Nä usch och fy!!! Låter iaf som helgen fick dig på benen igen! Grattis till mannen! Konstigt?? Vill han inte gästblogga hihi ;-)
    Den där utmaningen lät riktigt bra, åååå jag är så fruktansvärt hemmablind och laaaat! Två i månaden kanske :-)
    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  12. Tack snälla du (från oss båda :)! Vi hade en jättefin kväll! Hoppas att du har en toppenfredag <3 Jennie

    SvaraRadera
  13. Usch vad var det för en sur gubbe : ( urk sånt gillar vi inte. Hoppas du får en fin helg min fina vän : ) kram Sofia

    SvaraRadera
  14. Men fy för att stöta på en sådan!! Skönt att du återhämtade dig en del i helgen och hade det rätt bra. Bra utmaning, den borde jag anamma:)

    Trevligt att kika in här hos dig!!
    Kram fredrika

    SvaraRadera
  15. Kul utmaning å grattis till din man...

    SvaraRadera
  16. Skönt att du återhämtat dig! Och spännande utmaning!
    Tack för tipset om den bloggen.
    Ha en fin kväll.

    SvaraRadera
  17. hihi............underbar utmaning :)
    skönt att d mår bättre....
    å missa nu inte mitt lilla

    HALLOWEEN PARTY

    VÄLKOMMEN
    Håkan

    SvaraRadera
  18. Män med "trist attityd " är enormt trist i dagen samhälle och man kan väll tyvärr inte ens säga som du skrev " att det var bättre förr" för det var det ju inte heller i denna fråga.
    Men vädret var nog bättre förr nu är det upp och ner minst sagt. Jag tror på växthuseffekt och sånt men det gör inte vår nye premiärminister, nej då det är bara påhitt att det skulle vara konstigare väder nu är tidigare och att man skulle behöva förändra saker. Alla andra har fel men inte han säger han. Känns tryggt och bra! Han är också en rikitg mansmanschauvinist i högsta grad.

    Ha en trevlig helg!
    Kram Anette

    SvaraRadera