onsdag 6 november 2013

BUDDHA


Min röda Buddha som jag köpte i Singapore för några år sedan står tejpad och redo för en "makeover". Ett par gulddetaljer som jag gärna behåller är övertejpade. Kolla hans ögon han ser helt påtänd ut.
God kväll!

Herregud man blir helt skadad av de där sprayfärgsburkarna. Det är mycket som inte är original här hemma längre men jag intalar mig att jag tjänar pengar på det också. Vill jag ha en svart kruka tar jag bara en gammal jag tröttnat på och sprayar om den istället för att springa till affären och köpa en ny det måste väl ändå vara både ekonomiskt och bra för miljön.
Den röda färgen som står för välsignelse är nu borta och jag undrar hur det ska gå för oss i det här huset nu, men visst ser han tamejtusan gladare ut Mr Buddha.
Kanske för att han hamnat bredvid sirenlampan och har disco dygnet runt. 


Jag måste tillbaka till affären där jag köpte lampan och kolla upp discofenomenet i morgon, idag har det regnat oavbrutet så jag ville inte ta ett steg utomhus i onödan.Ha en mysig kväll!16 kommentarer:

 1. Åh vad fin han blev. Haha, han ser verkligen påtänd ut.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Tjusig han blev =)
  Med sprayfärg kan man göra mycket *hihi*
  Kramen och ha en fin dag

  SvaraRadera
 3. Vad fin han blev! Tänk, jag har fortfarande inte sprayat något fast jag länge varit nyfiken på detta! :)
  Kanske är dags....
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker han ser mycket gladare ut nu..;-)
  Jättefin är han!

  Ska bli kul att höra om din discolampa, trodde först att du köpt en sån som snurrar och blinkar du vet, inte riktigt du kanske..?!!

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Vilken mysko lampa!!
  Han, mr Buddha blev ju mycket häftigare i svart kostym!!

  Kraam Sus

  SvaraRadera
 6. Han blev verkligen mycket snyggare och gladare i svart, vilken otur med lampan hörru, nog för att det är roligt med disco, men inte i rumsfönstret kanske.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 7. Den där lampan verkar "knasig" den, haha.....nu måste jag också köpa sprayfärg....buddhan blev mycket tjusigare !!!.........vad har du köpt för sprayfärg ??............
  Svar på din fråga: kudden kommer inte från loppis utan från en tyg affär här i stan som heter Ohlssons tyger ;)).................
  Kramisar från Britt

  SvaraRadera
 8. Han blev verkligen mycket snyggare så där blev det verkligen ett uppsving :-) Billigt dessutom!

  Kram

  SvaraRadera
 9. Det blev supersnyggt! Toppen att göra gammalt till nytt med enkla medel. Här hemma finns också en del sprayade saker :)

  Visst var mobilen med luftballonger söt :) Tack!

  Hoppas att du haft en fin dag <3 Jennie

  SvaraRadera
 10. Om du nu tog bort välsignelsen så får du klia honom på magen för det ska ju ge tur! Jo han blev nog allt lite gladare när du sprayade honom, säkert miljön och plånboken med ;-)

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 11. Så din han blev i sin svarta skrud!! Man bara måste gilla sprayfärg :)

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 12. Aldrig testat sprayfärg, men nu blev jag riktigt sugen på att köpa en burk! Vilken förändring det blev!
  Superfint!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 13. sv: Tusen tack, vad gullig du är.
  Ja, han gör så gott han kan i alla fall, sambon min, även om jag gör alla inställningar och bestämmer det mesta. Han behöver mest trycka på knappen och vad bilder han får ta för att jag ska bli helt nöjd - stackarn hihi. Kram

  SvaraRadera
 14. Men åh så fint! Jag har färg hemma men sprayar alldeles för sällan. Bra det där med krukorna. Återvinning när den är som bäst :)

  SvaraRadera
 15. Så mycket snyggare han blev, din buddahman. Kram.

  SvaraRadera