måndag 4 november 2013

EN JOBB(IG) HELGEtt gott slut på en arbetsam helg. Fredagskvällen var i och för sig allt annat än arbetsam då bowlade vi och åt middag tillsammans med min mans bror och hans fru men sen har vi  mest jobbat.God kväll!

Badrumsmöblerna levererades i fredags så vi har ägnat oss åt att sätta upp toalett, högskåp, spegel, tvättställ och dusch så nu börjar det se ut som ett riktigt badrum igen. Jag är i stort sett nöjd med allt, det är bara färgen på golvkaklets fogar och färgen på badrumsmöblerna som stör mig, kanske inte så "bara" egentligen men jag får helt enkelt stå ut och försöka att inte sura alltför mycket.  Kvällens middag blev helstekt Oxfilé fylld med soltorkade tomater, mozarella och basilika. Jag var på alla ställen jag kunde komma på och handlade mat i helgen, grisgården, köttgården och Ica. Det var det enda som gav mig befogenhet att lämna hemmet (arbetsplatsen) en stund. Jag gillar nämligen inte alls att hålla på med såna här jobbprojekt hemma.
Det gäller att välja rätt maträtter också så man får tillbringa så mycket tid som möjligt i köket.Vi ses i morgon!9 kommentarer:

 1. En riktig höjdarmiddag som du tillagat...härligt också att badrummet börjar likna ett badrum..hihih.
  Önskar dig en fin måndag....här börjar denna dag ljust med blå himmel :)
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 2. Härligt att ni börjar bli klara med evighetsprojektet! Jag tycker såna jobbprojekt är myyyycket roligare än att laga mat. Men gott ser det ut.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. åååh, gissa om snålvattnet rann till nu. Börjar närma mig lunch och hade inte tackat nej till din goda mat. Stor kram och ha en fin start på veckan!
  PS hoppas att jag inte heller ska behöva ge Viktor alltför många anledningar att skämmas för mig :)

  SvaraRadera
 4. I köket har jag tillbringat massa tid idag. Fick hur mycket osm helst gjort.Så nu kan jag njuta framför datorn och bloggläsande samt lite fika snart på soffan.
  Vi åt också hasselbackspotatis idag fast med lax i paket. Hur gott som helst men din oxfile lät ju också smarrig.
  Att du eldat upp ett hus lät ju lite väl läskigt och jag kan ju förstå att du har en viss distans och respekt till detta medium numera. Läskigt! Tror inte att jag vågat sätta in öppen spis om det varit jag.
  Kram på dig!
  Anette

  SvaraRadera
 5. Skönt ändå när det börjar bli färdigt, även om det är jobbigt på vägen.
  Å så har ni ätit Hasselbackspotatis. Men så gott! Det var såååå länge sedan.
  Mvh Helén

  SvaraRadera
 6. Jag vette sjuttsingen om jag inte hellre monterar möbler... är inte så överens med mig själv och detta med att planera en massa middagar hela tiden! snark!
  Tråkigt att du inte känner dig nöjd med badrummet, det är ju inget man kanske kommer på om ett år att renovera igen ( jag vet ju att det var skadat denna gången) Du får visa sen hur det ser ut i erat nya badrum!

  Ha en toppen måndag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Det där såg himla gott ut!

  Nej men vad tråkigt att du inte känner dig helt nöjd med badrummet, nöjd borde ju känslan vara när man renoverat om det.
  kram

  SvaraRadera
 8. Härligt att ni börjar se slutet på projekt badrum, men jättetrist om ni inte känner er riktigt nöjda.

  Guud så gott det ser ut!!

  Kram på dig
  Snart ses vi igen..:-)

  SvaraRadera
 9. Ska bli spännande att se badrummet så småningom!

  SvaraRadera