tisdag 17 december 2013

HALLEN
Hej, 

Nya hallmattan är på plats sen ett tag tillbaka och nu det ser lite bättre ut på skofronten också då vi blev med skohylla igen i helgen, tack mannen i huset för det. Planen med skofri hall och inbyggd farstukvist (för skorna) ligger på hatthyllan ett tag till då kommunen är alldeles för byråkratiska för att vi ska orka med. De behöver ritningar i skala hit och skala dit i helt onormala pappersstorlekar och det hjälper inte att jag gråter i luren över skorna, de förstår inte.
Mattan är i alla fall en favorit hos mig inte alls mjuk och fluffig utan snarare tvärtom men jag gillar den, så pass att jag funderar på att skaffa fler till matrum, vardagsrum och teverum. Det är en billig variant från Ikea som passar oss med kissekatt perfekt, katter har nämligen en förmåga att klösa på allt och det svider inte lika mycket i plånboken då. Just nu är det bara Clas som svider han är på Mälarkliniken idag igen, det där med smärtor var inte riktigt hans grej. Trots smärtstillande så svettas han floder och andas tungt men jag förstår honom efter att ha sett bilder på såren som Malin skickat på mms (ni slipper se). Han ska nog få fruktsallad XL i julklapp!Jag hittade inte alla julklappar på nätet så nu blir det lite mer shopping och middag med K!5 kommentarer:

 1. Snygg matta! Har spanat på nåt liknande innan jag kom på att de gamla skulle få nytt liv.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Äsch, vad de ska vara bråkiga på kommunen då, trist.
  Snygg matta i alla fall.
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg matta! Har likadan (nästan). Vi köpte den långa och smala varianten till vår hall och den fick bli brun. Här med två småtjejer och en man så tänkte jag att den ljusa kommer inte vara så ljus så himla länge så det blev den bruna. Men du har helt rätt i att den är verkligen stickig. Ungarna gnällde lite lätt först när de skulle gå och behövde sätta ner sina små "delikata" fötter ;-) Man vänjer sig sa jag!
  Kram anette

  SvaraRadera
 4. Tack för det tipset! Jag har också problem med mattor och vassa kattklor. Min ullmatta i vardagsrummet ser ut som kriget emellanåt.

  Kraaaam

  SvaraRadera