lördag 14 december 2013

VÄNTAR PÅ TOMTENLindex Shop Online - Tofflor


De här mysiga luddiga tofflorna finns med på min önskelista till tomten. Finns hos Lindex och är ännu snyggare i en mörkgrå/svart melerad variant som jag tittat på i butik men inte hittade på deras hemsida så de är säkert slut nu. Det är ganska kallt i huset så jag eldar på i kakelugnen och de luddiga tofflorna hade suttit fint nu men man måste önska sig nåt av tomten också och då får man snällt vänta.
God lördag!

Fredag den trettonde och Lucia igår, jag råkade inte ut för några hemskheter och någon Lucia såg jag inte heller skymten av men det blir lätt så när man stänger in sig på ett kontor hela dagen. Däremot sjöngs det fina julsånger på t-centralen av människor som var utplacerade i vänthallen på ett sånt där skumt sätt som när folk helt plötsligt börjar dansa på offentliga platser, fast här började en massa människor runt om en bara sjunga, ja ni fattar säker vad jag menar.


Nu ska jag planera juldukningen och måste inventera så det finns tallrikar och glas till alla som kommer hit på julafton.


Vi ses!

8 kommentarer:

 1. Kändes lite trist att barnen inte längre har lussetåg i skolan, men hade glöggmingel med väninnor och det var väldigt mysigt. Nu är det snart dags för lilla julafton.

  Kram N

  SvaraRadera
 2. Ja, jag fattar vad du menar. Sånt som sönerna berättat att studenterna brukar spexa med. De klev på en buss på olika stationer och en börjar sjunga, nästa hakar på, en annan börjar spela på en gitarr o s v. Kul grej!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Oj det har jag inte ens tänkt på att man kanske ska göra..;-)
  Julen blir vi inte lika många som till Nyår, kanske skulle kolla det i tid så man inte står där en timme innan alla kommer och får PANIK!!!

  Ha en toppenkväll
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Här blåste ju lucia bort och även snön......men i kväll har det snöat lite....men det verkar bli tö av alltihopa ;((.....har liknande tofflor som på bilden....väldigt varma kan jag säga, hehe.....
  Ha det gott min vän!
  Kramis

  SvaraRadera
 5. Åhh de där tofflorna ser riktigt mysiga ut att köra ner fötterna i….Kram

  SvaraRadera
 6. Ljuvligt fluffiga tofflor. Hoppas tomten kommer med såna till dig.
  Ha en fin tredje advent. Kram.

  SvaraRadera
 7. För min del blev det Lucia två gånger och båda gångerna var lika fina. Traditionerna följer vi upp och håller på i min skola!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Ja det där var riktigt mysiga tofflor. Vi har så golvkallt så tomten skulle gärna få komma med dem :).
  Ha en bra söndagkväll. Kram Jennifer

  SvaraRadera