måndag 29 september 2014

LAMPRELATIONER


En favorit här hemma är den vita Tinke K lampan ovanför köksbordet. Förmodligen för att jag tycker den är fin och förmodligen för att jag normalt sett inte köper så dyr inredning men den här kostade lite extra tyckte jag.


När de där två Bengal katterna (som vi fått för våra synder enligt Lena) skulle flytta hit flög det en svag liten tanke genom huvudet att lampan kanske skulle plockas ner men det blev inte mer än en svag liten vindpust tanke så lampan hängde kvar vid invasionen.


Häromdagen såg jag revan på insidan av lampan, tack och lov att den är på insidan, och även om jag inte sett det med egna ögon skyller jag på katterna och jag skyller på mig själv också. Förra ägarna hade trots allt gett mig bildbevis för deras relation till just lampor. 
Se bilderna nedan.Gjort är gjort och den där revan kom nog till i början av deras vistelse här för nu är de väldigt lugna inomhus så lampan får hänga kvar och den är ju ändå redan förstörd.Annars har det varit en fin septemberhelg med besök hos både frisören och casinot. Hoppas ni också haft en fin och solig helg!


Kram  


8 kommentarer:

 1. Haha, vilka gymnaster dina katter är ;) Mindre roligt när de förstör den fina Tine K lampan, tur att det var på insidan. Jag har länge suktat efter en Tine K bordslampa men inte tagit mig råd till det... Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Hahaha. Ja, herregud vad ni måste ha syndat, med tanke på allt du berättat om de där galningarna. Men de verkar ju ha kul i alla fall. Skönt att de blivit lugnare nu när de får vara ute mera.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Pust, skönt att kissarna lugnat ner sig :). Skrattade gott åt den nedersta bilden där katten verkligen är INNE i lampan!!! Synd på revan, men skönt ändå att det inte var värre än så, när lampan ändå är ganska dyr.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Nämen hjälp!! sjövilda ;-)
  Tur att dom lugnat ner sig eller finns det misstankar om att attackera annat :-/

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Hahaha....ursäkta men jag garvade och bad gubben komma och titta också....herregud va kul, hihi...
  Vi har två siameser, men sååå vilda är dom inte ;)).....synd på revan förstås....
  Kram bia

  SvaraRadera
 6. haha förlåt men vilka underbara bilder haha vilka vildisar : ) kram på dig finis! Sofia

  SvaraRadera
 7. Oj oj, katter i lampan, den har jag inte sett/hört förut :).
  Tine K lampan är verkligen jättefin så den vill du ju såklart ha framme. Skönt att de lugnat sig :).
  Ha det! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 8. Hmmmm....ett-antal-fula-ord till den katten...! Tur att de är så söta!
  Du får montera en kattlian lång från alla lampor :-)

  Kraaaam

  SvaraRadera