söndag 26 oktober 2014

DET GÅR UTFÖR

Regnrock "Först rygga och sen regnkläder, det går utför på modefronten. Jackan är köpt hos Lager157.Jag vet faktiskt inte när jag hade regnkläder sist, det måste nog varit galonisarna från dagistiden, nej men jag hade ett rött regnställ i tidiga tonåren när jag cykelsemestrade med min pappa. I vuxen ålder däremot har jag i alla fall ratat både regnkläder och paraply, det har varit en lång blöt tid. 

I går regnade det hela dagen här i Grillby och idag är det blåsigt, riktigt höst rusk och visst låter det mysigt när alla skriver om raggisar, brasor, varm choklad och annat höstmys men ärligt så tycker jag nog inte att det är så mysigt. Den där varma chokladen vid brasan varar ju bara några minuter, förr eller senare måste man ut och jag bara fryser från och med nu och fram till sommaren. Nästa inköp som står på tur är en ny vinterjacka som håller mig kokhet, jag ska göra allt som står i min makt för att undvika fryseriet.


Nu ska jag göra nyttiga muffins av ägg, ost och bacon, perfekt att ha i kylen och äta som frukost tillsammans med en klunk fil för mig som har så bråttom men måste lära mig att äta.Ha en fin höstdag!


Kram 
7 kommentarer:

 1. Jag gillar faktiskt inte regnkläder :o

  Gott med muffins!^^

  SvaraRadera
 2. Har alltid regnkläder på lut. Har man bara i någotsånär bra kvalitét så blir de inte så täta och svettiga heller.

  Hatar också att frysa.

  Det gläder mig att du planerar för frukost ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Vad gått det lät med muffins, med godsaker i ,hihi...jag som sitter här och är hungrig ;)...kom nyss från loppisen och där drack jag bara vatten på fyra timmar, hehe...nä snart blir det pasta, och lite mys i Tv soffan ikväll...Allt för Sverige får man ju bara inte missa ;)...
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Åh, jag vill ha receptet på muffinsen!!
  Jag måste försöka komma ifrån mina hårdmackor och äta mer "matigt".

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Grattis till ett torrt liv! :-)
  Min regnkappa är hysteriskt knallrosa...tänker att det är lika bra att synas när man ändå måste galona sig ;-)
  Lycka till i sökandet efter ett varmt jackliv!! Att vara varm och go i bistra vintern är ett måste.

  Kraaam

  SvaraRadera
 6. Jag använder inte heller regnkläder, de dagar de regnar stannar jag helst inne, rastar barnen på trappen hehe..
  Måste jag ut så får just dom kläderna hänga på tork när jag är tillbaks! Jo ett par nya zebra randiga regnstövlar är inhandlade bara för att dom var tuffa...
  kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Haha, nej uppför skulle jag säga... Dessutom är ju de där regnjackorna snygga... Och det finns ju många fina regnjackor och stövlar att välja bland idag... Med rätt kläder ter sig vissa dagar väldigt mycket ljusare :)

  SvaraRadera