lördag 4 oktober 2014

FREDAGDet blev en riktigt bra avslut på veckan en perfekt fredag. Körde ett pass på gymmet direkt efter jobbet i ny träningstisha dessutom allt går enklare i färgglada träningskläder.

Sen mötte jag upp min man på Texas Longhorn för att mätta magen. Älskar hamburgare och jag passar på för min PT ska komma fram med nåt slags kostprogram nästa vecka och jag får en känsla att hamburgare inte kommer att stå med på den menyn.

Avslutade kvällen på bio. Såg den ny filmen "Gone girl" och den måste ni se. Riktigt spännande och annorlunda. Nu ska jag inte berätta nåt om filmen mer än att Ben Afflecks fru försvinner känns som att man kan avslöja för mycket, ni får se den själva istället.Idag är det lördag och kanelbullens dag så det står bak på schemat och plugg mellan jäsningarna.Kram 


5 kommentarer:

 1. Mäh, menar du att man inte får äta hamburgare för sin PT??!!! De där jädrans PT:na de ställer bara till med problem. ;)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Inga bullar på jäsning här inte, hehe......jag måste ut på en promenad nu...har varit alldeles för lat ett långt tag...har "bara" yogat än så länge...men det känner man faktiskt av också...och det är skönt för kropp och själ ;). Önskar dej en härlig helg!
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Åh så god den där hamburgaren såg ut! Dags att värma lite leftovers till lunch tror jag minsann!

  Ha en härlig helg! Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Klart hamburgare ingår i kostplanen!! :) Passa på du.
  Vilka roliga katter. Ja, dom kan dom. Själva har vi en envis lite hund som far runt.
  Vad säger dom? Första 2 åren som är jobbigast!!

  Ha en toppen helg!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 5. Hamburgare ÄR inte så himlans onyttigt...utan ost-bröd-dressing...:-)

  Kraaam

  SvaraRadera