söndag 9 november 2014

FRAMME

Nu är vi på plats i Thailand, Phuket, Horizon Karon Beach Resort and Spa sen ett par dagar tillbaka. Jag har fått träffa den efterlängtade dottern och hennes kompis och jag blir så förundrad över att hon är så stor att hon klarar sig helt på egen hand flera månader i ett land där de knappt behärskar engelska. Men om man son hon nyss gjorde - försökte beställa en Toast Skagen via roomservice så har man väl knappast några hämningar när det gäller att försöka få det man vill. Hon fick förresten en towel (handduk) upp på rummet men den ville hon inte tugga i sig. 

Vädret är det tyvärr lite si och så med, idag hade vi sol på förmiddagen och regn på eftermiddagen. Det är tur att jag packat med mig många böcker de behövs i alla väder. Kameran har jag inte ens packat upp än men jag hoppas jag kan få till några bilder att visa längre fram.Nu är det dags för middag här och jag gissar att det blir en angenäm hetsjakt på just Toast Skagen.Kram

8 kommentarer:

 1. Just det, det var till Thailand du skulle....hur kunde jag glömma det ;)).....jag var där 1994, helt underbart...vi var där i tre veckor åkte reguljärt...men det gick utmärkt....så var vi en vecka på Kooh samui också (vet ej hur det stavas) i Bankkok och i Singapor i två dagar, helt fantastiskt, där fick man inte slänga skräp på gatorna, då fick man böta...så där var det rent kan jag säga ;))
  Ha en fin semester nu ;)
  Kram kram bia

  SvaraRadera
 2. Nä en handduk låter ju inte så gott, mättande kanske ;-)
  Så härligt med sol och bad... Regnet i Thailand kan ju komma fort och försvinna lika fort, skönt med ett gäng böcker iaf!
  Ha en fortsatt härlig semester
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 3. Haha, ja en handduk är väl inte det godaste;)

  Ha det såå härligt nu och njut av din ledighet
  Stor kram till er

  SvaraRadera
 4. Det låter som att ni kommer få en mysig semester :).
  En handduk lät ju smaskigt *S*.

  Jag hoppas att du någonstans hittar tid och lust att ta några härliga bilder!!
  KRAM Ulrica

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt! Ja, man har liksom lite svårt att inse att ungarna är så stora. Kul att det verkar funka så bra. Hoppas ni nu fått i er en toast skagen så livet kan fortsätta ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Ha ha ha, nä en handduk vill man inte käka.
  Jag hoppas du får en riktigt härlig semester och att vädret blir lite bättre sen.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 7. Härligt med en resa till Thailand. Men nja, en handduk är nog inte så god ;) Kram.

  SvaraRadera
 8. Så UNDERBART!
  Bilder önskas så jag kan drömma mig bort! Långt bort - från detta grådiset i Lund :-)

  Ha det bäst! Kram

  SvaraRadera