onsdag 3 december 2014

BETÄNKETID


Två värmekällor var inte klara när vi flyttade in i vårt hus för 11 år sedan. Bastun och den här kakelugnen, det var två saker vi inte kunde enas om jag och min man. Ganska bra gjort egentligen med tanke på de tusentals val man ska göra när man bygger nytt.
Jag ville ha en riktig murad öppen spis, en sån amerikansk variant och mannen ville ha någon spacig braskamin så det blev ingenting alls, på flera år. Till slut hade vi kompromissat fram denna kakelugn och så här i efterhand var den bättre än både min och min mans originalidé. Designmässigt passar den mycket bättre i vårt hus och som värmekälla är den tusen ggr bättre än en öppen spis. 

Ibland blir det bättre med lite betänketid och nu har jag haft betänketid framför brasan ett par dagar gällande några frågor på mitt jobb så nu blir det möte i morgon och jag hoppas det också ska gå bra.


KramPs.....och bastun den har vi inte kompromissat klart om än. Ds6 kommentarer:

 1. Fin är den dessutom!

  Vad är det nu för "spännande" som händer på ditt jobb!?

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Som tur va fanns det en "fin" "trendig" kamin i huset när vi flyttade in, min man är mer för att det ska ge ordentligt med värme och sådana där som ger ordentligt med värme är så fula!!
  Puh! att denna kamin vi har nu med ger värme hehe..

  Hoppas att ditt möte på jobbet gick bra, ja det där grubblande och skit dagarna är inte roliga...

  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 3. Det var en fin kompromiss tycker jag ;)....ser fin ut och värmer säkert bra ;)...jag har också en likadan julstrumpa...visst är den fin;))...och du har två dessutom, hihi...
  Ha det bra i vintermörkret!
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Vilken fin kakelugn ni fått där hemma. Bra när det går att kompromissa :) Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Visst är det så...
  De få gånger jag kan lugna mitt köpbegär blir det oftast bättre men det har tyvärr hänt att väntan gjort att jag missat ett bra köp. Därför har jag jättesvårt med att ta mig betänketid.
  Det var ju en väldigt snygg betänketid ni skaffat! Och varm o go också ��
  Kraam

  SvaraRadera
 6. Impulser blir inte alltid det bästa. Bra att växa in i saker och känna efter om det verkligen är bra.
  Ved eldad bastu ska ni ha! :)

  Ha en toppen helg!
  Kram Kia

  SvaraRadera