onsdag 7 januari 2015

DESPERATE HOUSEWIFE


Hejsan, 

Jobbandet är i stort sett över för min del och jag har bara en arbetsdag per månad inbokad nu under min sex månaders uppsägningstid. Det ska jag nog orka med sen blir det till att leka "Desperate housewife" de resterande dagarna och det ska jag nog också orka med.

Sovrummet har blivit asksvart och riktigt snyggt nu är det bara allt det där småfixandet som återstår och som alltid tar en evighet för mig. Mattan kommer när den kommer (indisk leveranstid) och lampan från Bloomingville ovan tycker jag var riktigt snygg men den blir nog inte aktuell. Jag och min man vi är som natt och dag när det gäller inredning och jag brukar vika mig för jag vet också att han tänker till lite och ser till helheten, det gör inte jag. Ovan lampa tycker han är för "kall" för ett sovrum.


Det blir nog något mer åt det här hållet skulle jag tro. Bild: MioNu måste jag avsluta fick precis ett telefonsamtal från dottern som ligger i badet på övervåningen, badkaret är fullt och vattnet det stänger man av i duschen och hon vill förstås inte kliva upp. Så modernt har vi det i nyrenoverade badrummet, tror vi ska skaffa den där fjärrkontrollen ändå som jag tyckte var onödig från början.Kram5 kommentarer:

 1. Jättesnygg lampa från Bloomingville. Jag hade nog också kunnat tänka mig ha den i sovrummet. Man ju mjuka upp det med andra saker runt om. Men den andra lampan är ju också snygg förstås.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Jag tycker alla lamporna var snygga men håller med om att den andra är mjukare. Tog hem en DIY lampa som jag tycker är jättesnygg men den passade inte in här hemma. Spännande med nytt jobb. Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Håller med föregående talare ;)).....och jag glömde ju att önska dej lycka till med nya jobbet;))
  Ha det gott nu!!
  Kramis<3
  Bia

  SvaraRadera
 4. yes tjejen det kommer bli kanon med ditt nya jobbliv eller pluggliv? :) Härligt att ta steget och förverkliga sig själv stor kram och fina lampor! Sofia

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att alla lamporna var ursnygga men de nedre från Mio har längre livslängd och är mer klassiska. Åh vad jag skrattade gott när jag läste om din dotter i badkaret :).

  Önskar dig en jättemysig söndag i vårt fina vinterland!
  KRAM

  SvaraRadera